Dit zijn de beste betaalbare liquid lipsticks


liquid lipsticks

Ze zijn niet meer weg te slaan van Youtube en Instagram. De liquid lipsticks nemen het hele internet over. Sommige liquid lipsticks blijven zelfs zitten wanneer je gaat eten en drinken. Is dat niet het enige wat een vrouw wil in het leven? Het enige nadeel is dat veel merken héél duur zijn.

Heb je dit budget niet? Dan zijn dit 4 fijne merken waar je toch terecht kunt voor kwalitatief goede liquid lipsticks! Ik ben in ieder geval al fan!

Make-up Revolution matte lip kits

Dit merk is eigenlijk hét merk als je op zoek bent naar goede, betaalbare dupes. Zo hebben zij ook goed gekeken naar de lipkits van de famous Kylie Jenner. Zij hebben namelijk nu een hele collectie met matte, metallic en gloss liquid lipsticks mét bijpassend potlood. Voor maar €6,95 heb je dus én een lippotlood én een geweldige lipgloss/liquid lipstick. Hoe fijn is dat?

LA Girl liquid lipsticks

Voor een goede metallic liquid lipstick moet je zeker bij het merk LA Girl zijn! Dit budget merk geeft al vaak bewezen een heel goed merk te zijn die mee gaat met alle trends in de make-up wereld. Ze beloven een creamy textuur die je lippen niet uitdroogt. Er zit zelfs vitamine E én argan olie verwerkt in de liquid lipstick. Je lippen zien er dus niet alleen goed uit, maar worden gelijk ook goed verzorgd. Daarnaast is het merk helemaal dierproefvrij, wat ook altijd heel fijn is ;). De prijs is ook heel fijn! Ze zijn namelijk maar €6,49 per stuk.

Milani 

Dit merk zit vaak tussen budget en high end in. De prijzen zijn niet heel budget zoals Essence, maar zeker wel betaalbaar! Waarschijnlijk heb je dit merk al vaak horen vallen. Mascha van Beautygloss is helemaal gek op de Milani blush Luminoso en Monica Geuze gebruikt dagelijks de Conceal & Perfect foundation. Ook hun liquid lipsticks zijn te gek. De Amor Matte Lip’s zijn longlasting én goed gepigmenteerd. Ook hier zit vitamine A & C in verwerkt om je lippen te verzorgen tijdens het dragen van de liquid lipsticks. Daar hebben wij wel €10,49 voor over ;).

Jeffree Star

Budget zou je het niet kunnen noemen, maar de prijs-kwaliteit verhouding van deze liquid lipsticks ligt heel hoog! Deze liquid lipsticks kunnen je niet ontschoten zijn, ze zijn namelijk overal. Ze zijn super longlasting (ze gaan eigenlijk niet van je af) maar juist ook makkelijk te verwijderen met make-up remover, fantastisch gepigmenteerd, vegan en dierproefvrij en zelfs geschikt om een kusje mee te even ;). Oftewel: deze liquid lipstick heeft alles wat een vrouw wil. Je moet er dan wel $18,- voor neer leggen. Het is een investering maar dan heb je ook zeker wat ;).

Gebruik jij één van deze liquid lipsticks al?

Door Letizia

Recent Posts