10x low-budget cadeaus waar iedereen blij mee is


image-2017-05-25

Elke keer is het weer een struggle om een leuk cadeau te kopen voor je vrienden en familie. Zeker als je niet goed weet wat degene wilt hebben, zijn deze tips voor low-budget cadeaus heel handig!Een goed cadeau hoeft niet altijd duur te zijn. Je hebt ook genoeg low-budget cadeaus waar je iemand gegarandeerd heel blij mee maakt. Het gaat vaak namelijk meer om het gebaar dan om het cadeau zelf. Hopelijk helpen deze tips je verder met je zoektocht naar het perfect cadeau!

10x low-budget cadeaus waar iedereen blij mee is

1 – Rituals/chocolade (€10,-)

De ultieme cliché cadeaus, maar ze doen het toch altijd goed. Rituals kan aardig duur zijn, maar sommige producten zijn ook goed te betalen. De foam showergels doen het altijd goed en zijn maar €8,50. Een Rituals Foam Showergel en een goede reep chocolade en je hebt een super leuk cadeau voor minder dan €10,-!

2 – Borrel voor twee (€15,-)

Borrel voor twee is een cadeaubon die je kunt kopen bij Gift4You. Dit is te verkrijgen bij onder andere de AH en de Bruna. Voor €15,- krijg je een les wijn en hapjes voor twee personen. Super leuk om weg te geven.

3 – Organiseer een sushi avond (ongeveer €20,-)

Sushi kan aardig prijzig zijn om te bestellen of om buiten de deur te eten. Een veel goedkopere manier is om het thuis zelf te maken. Kijk bijvoorbeeld eens Sai­tak­u Sus­hi kit. Dit is een sushi kit die gewoon bij de supermarkt te verkrijgen en kost €7,49. Alleen nog wat groente en vis toevoegen en je bent helemaal klaar! Dit cadeau is super leuk om te geven aan de echte sushi liefhebber.

4 – Ontwerp je eigen kaart (€5-€10)

Waarschijnlijk ben je wel bekend met Greetz.nl. Dit is een website waar je helemaal zelf een kaart kunt laten maken en daarbij bijvoorbeeld een eigen ontworpen ballon of een ander cadeau. Lieve woorden betekenen veel meer dan een duur cadeau!

5 – Een budget make-up pakket (€10-€20)

Veel cadeaus zijn altijd beter toch? Geef je vriendin of familielid die gek op make-up is een heel make-up pakket. Ga langs de Essence of Catrice counter in de Kruidvat en scoor wat leuke dingen. Maak het tot één mooi pakket en je hebt een perfect cadeau!

6 – Organiseer een surprise party (€5,- p.p.)

Ik spreek voor veel mensen als ik zeg dat dit het ultieme cadeau is. Zorg dat de jarige van niks weet. Hang daarna het huis vol met slingers, ballonnen en verzorg het eten en drinken. Vraag €5,- aan iedereen die mee wilt doen en met het geld dat je overhoudt kun je alsnog een (klein) cadeau kopen!

7 – Geef een beautybehandeling (€10,-)

Is de jarige iemand die een relax moment nodig heeft? Geef zelf een beautybehandeling. Niet alleen voor vrouwen is dit leuk, maar voor mannen kan het ook heel ontspannend zijn! Geef diegene een maskertje en een fijne gezichtsmassage met een goede dagcrème. Ze zullen er blij mee zijn!

8 – Een kledingstuk

Dit is eigenlijk een heel persoonlijk cadeau. Kleding zegt namelijk heel veel over een mens. Wanneer je een kledingstuk echt bij iemand vindt passen, is het super leuk dit als cadeau te geven.

9 – Dagje Parijs

Dit klinkt als een heel duur cadeau, maar dat valt heel erg mee! Je kunt namelijk via Surprise Factory voor €29,- p.p. een plek in de touringcar naar Parijs boeken. Daarnaast krijg je er ook nog een stadstour bij. Je kunt op heel veel plekken in Nederland opstappen en is daardoor het perfecte cadeau voor heel veel mensen!

10 – Wereldkaart kraskaart

Dit is een gaaf cadeau voor degene die van reizen houden. Voor €25,- kun je via bol.com een wereldkaart kopen die je open kunt krassen op de plekken waar je geweest bent. Wanneer je deze open kras komt de kleur van het land op de originele wereldkaart naar voren. Dit wil je in je kamer hebben!

Het gaat om het gebaar

Natuurlijk is niet elk cadeau geschikt voor iedereen, maar deze cadeaus zullen vaak goed ontvangen worden. Onthoudt het gaat om het gebaar en niet om het cadeau zelf. Je kunt eigenlijk dus niet fout zitten! Veel plezier met het geven van je cadeaus!

Recent Posts