Tips om je low budget voor te bereiden op kerst!


Kerst

Een blogpost over kerstmis in de zomer? Dat klinkt toch raar!? Op het eerste gezicht wel, maar de echte money savers vinden dit helemaal niet zo vreemd. Budget bewust leven vergt namelijk een goede voorbereiding. Je kunt maximaal besparen als je vroeg begint. Hoe dit in zijn werk gaat? Wij geven je een aantal handige tips!

Terwijl er in de winkels nog geen vleugje kerstsfeer te bekennen is, ben jij al bezig met slimme inkopen! Dit scheelt een hoop tijd, werk en geld tijdens de decembermaand. Op deze manier kun je ook nog eens de kosten spreiden. Zo hoef je niet op het einde van het jaar in een keer een groot bedrag uit te geven aan alle voorbereidingen. Hier kun je al vast mee beginnen:

Kerstcadeaus en relatie geschenken kopen in de sale

In de zomer en begin van het najaar kun je de uitverkoop vinden. De uitverkoop betekend niet alleen kortingen op zomerkleding, maar ook op winterkleding, home artikelen, beauty producten en gadgets. Dingen die je ook in de winter kunt gebruiken! Verzamel voor elk familielid of vriend/vriendin een paar leuke cadeaus en zet ze weg op zolder. In december haal jij ze tevoorschijn en dan hoef je ze alleen nog maar in te pakken!

Kerstpostzegels kopen bij Sandd

Maak jij je familie, vrienden en kennissen altijd blij met een handgeschreven kerstkaart? Dan kun je alvast je kerstpostzegels via Sandd kopen. De decemberzegels van Sandd kosten slechts 50 cent per stuk en op een vel zitten 20 postzegels. Deze decemberzegels kun je online bestellen of kopen bij een van de vele Sandd postpunten.

Decoreren voor een prikkie deze kerst!

Ben jij een geboren creatieveling? Dan ga ik er van uit dat kerst helemaal jouw ding is! Qua decoratie kun je vele kanten op. De trends zijn de laatste jaren minder klassiek, dus met een fijne dosis creativiteit kom je ver! Kerst artikelen zijn vaak prijzig, dus als je voor een klein prijsje iets leuks wil maken, dan kan ik je aanraden om ook buiten het kerst seizoen naar passende deco te kijken. In de zomer kun je in diverse winkels decoratie vinden die ook aansluit op het winterseizoen. Zo kun je wellicht voor een paar euro een leuk vaasje scoren. Geef het schwung met een laagje glitterspray. Get inspired!

Recent Posts