Met dit goedkoop trucje krijg je geen koude voeten!


De afgelopen periode hebben we het goed gemerkt; de temperatuur zakte tot net boven het vriespunt. In combinatie met het typische herfst weer is het steenkoud buiten en eerlijk gezegd ga ik liever niet de deur uit. Op zulke momenten wil ik het liefst in hele foute krokodil onesie binnen blijven, de verwarming een graadje hoger zetten en brownies bakken.

Helaas kunnen we door onze dagelijkse verplichtingen geen winterslaap houden en moeten we noodgedwongen de deur uit. Voor de mensen die voor dag en dauw naar buiten moeten met zulk vies weer, heb ik een fijne tip.

Koude voeten

Het winterse weer gaat vaak gepaard met koude ledematen. Als je op de fiets zit kan het zomaar voorkomen dat je het gevoel hebt dat je vingers afvallen en je tenen gevoelloos worden. Er is niks zo vervelend als kou. Het kan ook nog eens erg veel pijn doen. Op zulke momenten zijn handschoenen de perfecte oplossing voor koude handen en voor koude oren kun je een muts opzetten. Maar wat te doen voor koude voeten? Maak een extra koubestendig en isolerend zooltje.

Maak isolerende zooltjes!

Wat goed is tegen de warmte, is ook goed tegen de kou! Daarom kun je erg gemakkelijk een schoenzooltje maken van een isolerend zonnescherm. Zo’n isolerend zonnescherm heb je misschien ergens in de garage liggen of kun je al voor een paar euro in budget winkel kopen of bestellen. Erg duur zullen deze zonneschermen niet zijn, en aangezien de zon momenteel erg ver te zoeken is, hoef je deze niet voor zijn originele functie te gebruiken. Ook heb je een schaar en een watervastenstift nodig. Hoe je vervolgens te werk gaat kun je in de onderstaande video bekijken:

 

Wil je deze info bewaren? Pin it!

Wil je deze informatie bewaren voor later? Klik op de foto en pin hem op Pinterest! Je kunt meteen een van jouw borden kiezen om deze afbeelding op te slaan!

 

*Deze post bevat een affiliate link

Recent Posts