Mijn Favoriete Producten van The Ordinary


In de loop der jaren heb ik ondervonden dat goedkoop vaak duurkoop is als het op verzorgingsproducten aankomt. De producten van The Ordinary zijn een uitzondering. Wie mijn blog volgt, heeft kunnen lezen dat ik fan ben van dit budget merk. The Ordinary is betaalbaar én effectief. Het beste van twee werelden! 

Wat maakt The Ordinary zo bijzonder? En welke producten pas ik zelf toe? In deze blog vertel ik meer over het concept achter het merk en laat ik de producten zien die ik op dagelijkse- en wekelijkse basis gebruik

Over The Ordinary 

Bij de meeste beauty producten kun je niet om de gelikte marketingcampagne heen. Het betreft een pakkende naam die aansluit bij de wensen van de klant. Maar wat zit er nou eigenlijk in zo’n gezicht crème? Dat blijkt voor de consument vaak onbekend terrein. The Ordinary is anders. Integriteit staat hoog in het vaandel en je weet met de producten van The Ordinary waar je aan toe bent en waar ze voor dienen. Hoofdingrediënten als naam voor een product zijn key. En wie zich in deze ingrediënten verdiept, kan met gemak een routine voor diverse huidproblemen en wensen samenstellen.

  

Matrixyl 10% + HA Serum 

Matrixyl is een sterke peptide die rimpels en dunne lijntjes tegengaat. HA staat voor Hyaluronic Acid. Dit zorgt voor hydratatie van de huid. Dit is by far mijn meest favoriete serum. Het is niet plakkerig, in tegenstelling tot veel andere serums en ik merk ook echt dat het iets voor mijn huid doet. Ik had beginnende kraaienpootjes en met dit serum zijn ze zichtbaar minder geworden. Daarnaast voelt mijn huid niet meer zo droog na een douchebeurt. Dit product kost €12,50 via Douglas. 

 

Retinol 0.2% in Squalane 

De stof Retinol gaat texturele onregelmatigheden en tekenen van ouderdom tegen. Het werkt ontzettend effectief, maar er is wel een kanttekening. Retinol kan irritatie, uitslag en schilfering veroorzaken, in het bijzonder rondom de ogen en mond, in de vroege stadia van behandeling terwijl de huid een tolerantie opbouwt. Gebruik dagelijks SPF (zonnebrandcrème) in combinatie met Retinol. Anders kan het de huid juist beschadigen. Ik gebruik dit product 2x per week in de laagste concentratie. The Ordinary Retinol 0.2% in Squalane kost €6,50 via Douglas. 

 

Vitamin C Suspension 30% in Silicone 

Dit product is voor mij een echte gamechanger! Al na 3x gebruiken merkte ik een groot verschil. Wat doet dit product? Vitamince C pakt Dofheid, droge huid, fijne lijntjes, rimpels, donkere vlekjes, hyperpigmentatie + een oneffen teint en textuur aan. Ik had last van pigmentvlekjes in mijn gezicht, en deze zag ik per applicatie verminderen. Na een maand oogde mijn huid een stuk frisser. Ik ben fan! Ook bij dit product geld dat je tolerantie moet opbouwen en gebruik dagelijks SPF. The Ordinary Vitamin C Suspension 30% in silicone kost €7,95 via Douglas. 

 

100% Organic cold-pressed Rose Hip Seed Oil 

Heb jij last van een droge huid? Dan zal dit je huid voeden. Rose hip, oftewel rozenbottel, zorgt voor hydratatie en pakt tekenen van veroudering aan. Gebruik dit product als laatste stap in je avond routine. Als je in de ochtend op staat voelt je huid soepel en gezond aan. 100% Organic cold-pressed Rose Hip Seed Oil kost €10,95 via Douglas.

 

Meer van The Ordinary 

In deze blog heb ik jullie kennis laten maken met mijn favoriete producten van The Ordinary Ik heb een droge huid en wil graag de eerste tekenen van huidveroudering tegengaan. The Ordinary is er voor elk huidtype. Er zijn ook producten voor mensen die acne, een vette huid of onregelmatigheden willen tegengaan. Er is voor ieder wat wils en de lijn is vriendelijk voor de portemonnee. De producten zijn via Douglas verkrijgbaar. In de filialen hebben ze een selectie producten, maar via de webshop kun je de complete lijn vinden. Ik koop mijn producten altijd via de webshop. Je betaalt namelijk geen verzendkosten bij Douglas en dat is mooi meegenomen!  

 

 

Recent Posts