Mijn nieuwe betaalbare zonnebril op sterkte!


Vind jij het net als ik lastig om een kwalitatief, maar toch hip montuur uit te kiezen voor een betaalbare prijs? Dan laat ik je graag kennis maken met Polette. de site van Polette is de online opticien dat een scala aan trendy monturen in hun collectie rijk is. Polette is de enige tussenpartij tussen de fabriek en de klant, wat natuurlijk in de kosten scheelt!

Sommige volgers weten niet dat ik eigenlijk brildrager ben. Nu is mijn sterkte niet zodanig in de min dat ik hem 24/7 moet dragen. Daarom show ik mijn bril ook nauwelijks op Budgetella. Voor de zonnige zomerdagen zocht ik echter nog een zonnebril op sterkte dat zowel fashionable als praktisch is. Daarom heb ik bij Polette voor het montuur ‘Dean’ (€39,99) gekozen.

polette bril 2

Bestellen op de site van Polette ging erg gemakkelijk. Ik zocht het montuur uit en vulde het type glazen in (enkelvoudige glazen) (Eco voor lage sterktes) en ik vulde mijn eigen oogmetingen in. Vervolgens koos ik nog een hoesje met bloemenprint. Na 3 weken kreeg ik mijn zonnebril op sterkte binnen en was dit het resultaat!

Wist je trouwens dat Polette ook een winkel heeft? Op de Kinkerstraat 288 in Amsterdam kun je gratis oogmetingen laten doen zonder afspraak. Tevens kun je op zoek gaan naar een geschikt model.

#Dit artikel bevat een samenwerking

Recent Posts