Mijn persoonlijke favoriete koopjes en kortingen #1


people-2581913_960_720Onlangs heb ik een fijne blogpost geschreven over dingen die je in het leven met korting kunt kopen. De conclusie: Wat kun je eigenlijk niet met korting kopen? Ongemerkt koop ik bijna alle producten, diensten en ervaringen in de aanbieding. Waarom zou je nog de volle mep betalen?

Omdat ik veel lovende kritieken heb gekregen op deze blogpost, wil ik in dit thema even een stapje verder gaan. Vandaag deel ik namelijk mijn favoriete aanbiedingen en kortingen. Alle leuke koopjes die ik op wekelijkse basis binnen hark komen voorbij. Dit zijn mijn 10 favorieten:

Koopjes in de supermarkt: Hamsteren enzo

Ik doe elke week mijn boodschappen bij de AH. Dit is misschien op het eerste gezicht niet de goedkoopste winkel, maar ze hebben wel de beste aanbiedingen! 1+1 gratis, 2e halve prijs. Een groot scala aan producten voor 99 cent. Noem het maar op! Soms zijn aanbiedingen gebaseerd op de producten die niet zo goed verkopen. Die gaan dan in de uitverkoop. Bij Albert Heijn is dit niet het geval. De koopjes zijn altijd producten die je nodig hebt en ook goed kunt gebruiken in het dagelijks leven. Denk maar eens aan Kipfilet, salade, wasmiddel, rookworsten, yoghurt, tandpasta e.d. Allemaal van het A-merk

Een lekker geurtje in huis

In mijn stad kun je een prijsmepper winkel vinden met te gekke aanbiedingen! Mijn favoriete koopje? De Bolsius geurstokjes die slechts €1,50 kosten en in je local tuincentrum betaal je €6,95 voor hetzelfde product!

Designer kleding voor een prikkie

Ik kan rustig zeggen dat mijn garderobe bestaat uit kringloop en merk kleding. Alles wat daar tussen in valt zul je niet zo snel aantreffen in mijn kledingkast. Ik ga voor cheap en duur. Maar ook de zogenaamde dure designerkleding kun je voor een klein(er) prijsje scoren! Nu ben ik bevoorrecht om slechts 300 meter van het Designer outlet Roermond te wonen. Ik hoef slechts mijn straat uit te lopen en een tunneltje te passeren om in shopping heaven te komen. Ze hebben vaak leuke aanbiedingen en doen qua prijs niet onder voor een H&M’tje. Zo kocht ik laatst een mooie kokerrok voor €20,00 bij Tommy Hilfiger en een top van stevige kwaliteit voor €10,00 bij Guess. Ook leuk: de L’ oreal winkel waar je de beste nagellakjes voor €2,00 kunt kopen! Mocht je in de buurt zijn, dan zou ik zeker een bezoekje aan dit outlet center brengen.

Grote kamerplanten voor weinig

Je hoeft geen peperdure kamerplanten in het tuincentrum te kopen als je ze voor weinig bij … de Albert Heijn kunt kopen! Yes, we komen weer even terug bij deze supermarkt keten, want hun kamerplanten aanbiedingen zijn echt top! Ik heb een tijdje geleden 3 grote kamerplanten gekocht voor slechts €12,00 per stuk en afgelopen week zag ik een ficus van circa 1 meter in de aanbieding voor €7,00! Ook leuk om cadeau te geven!

Korting pakken bij Domino’s

Ik heb een zwak voor take-away. Voor deze ‘hobby’ spendeer ik graag wat extra’s. We bestellen wekelijks bij Domino’s en ook daar kun je fijne kortingen pakken. Op de website en in de Domino’s deals app kun je de beste aanbiedingen per winkel bekijken. Soms krijg je een medium pizza voor €5,00, een gratis product bij aankoop van een pizza of zijn er stuntweken waar de pizza’s slechts €2,99 bij afhalen kosten! Ik bedoel: Daar weegt boodschappen doen niet tegen op. Ook zijn er vaak specials voor een leuke prijs. Momenteel kun jij bij Domino’s de winter warmers bestellen. Dit zijn pizza’s met een oer Hollands tintje waarbij rookworst en boerenkool een van de ingrediënten zijn. Deze ingrediënten zou je niet zo snel op een pizza verwachten, dus heb ik me laten verassen. Afgelopen week bestelde ik  de Farmers D’luxe pizza en hij was echt heerlijk! Een geslaagd experiment van de welbekende pizzaketen!

Dit waren alvast vijf van mijn persoonlijke favoriete voordeeltjes. Volgende week ga ik een tweede deel publiceren waardoor jij sowieso kunt profiteren van de koopjes en kortingen die ik vanuit mijn budget-hart aanbeveel!

Slot

Leuk leven voor weinig is ons motto. Soms moet je op de kleintjes letten, maar soms heb je ook de luxe om jezelf te trakteren op iets extra’s. Binnen deze extra’s valt ook een hoop te besparen en in deze blogpost staan de leuke extra’s in het leven centraal.

Recent Posts