Zo kun je voor een paar euro kleding kopen bij H&M!


photo-1484327973588-c31f829103fe

Loop jij ook regelmatig de H&M binnen- en kom je waarschijnlijk met meer spullen naar buiten dan je maandbudget kan handelen? We kennen de struggle. Wil je verantwoordelijk shoppen bij je favoriete winkel én toch met leuke dingen naar buiten stappen? Dan hebben we goed nieuws voor je. Het kán goedkoper.

Is het jou ook al opgevallen dat H&M de laatste tijd meer acties heeft? Dat is niet zonder reden. Laatst konden we via verschillende nieuwswebsites lezen dat de welbekende winkelketen een mega voorraad aan oude collecties heeft, en daar graag vanaf wil. Je kunt dus extra veel sale vinden voor kleine prijzen. Maar dat is nog niet alles. Wij geven je alle ins and outs om goedkoop te winkelen!

In de mega sale kopen bij H&M

Het is niet eens de sale periode, maar de uitverkoop rekken hangen vol bij de Zweedse kledinggigant. Oorzaak: Te veel leftovers. Deze mogen nu voor kleine prijzen weg. Deze prijzen zijn nog lager dan de sale prijzen die we normaal kennen. Daarnaast geeft H&M op het einde van de sale vaak 50% extra korting op de sale! Zo kocht ik van de week een trui voor €2,50 en een vest voor €4,50!

Shoppen in de pop up outlet

Zo nu en dan opent H&M een pop up outlet. Dit is een tijdelijke sale winkel en je kunt ze door het hele land tegen komen. Kortingen tot 70% dus sla je slag! Check Google/ Facebook voor de huidige locatie.

Je kunt ook clubmember worden

Als je clubmember word kun je punten sparen en profiteren van leuke acties. Punten kun je inwisselen voor korting en als clubmember kun je ook profiteren van gratis verzending. Dit is een echt pluspunt! Daardoor is voor mij de drempel om iets bij H&M te bestellen veel lager. Ik bekijk dus nu de h&m collectie eerst voordat ik een andere webshop raadpleeg.

Hou de kortingscodes in de gaten

Via de website kun je vaak een kortingscode krijgen. Deze staat dan bovenin een balkje op de homepage. Het is ook verstandig om je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Daar worden ook vaak kortingscodes in verwerkt. Deze kunnen voor de webstore maar ook voor de winkel zijn.

Als je de bovenste opties combineert, dan kun je zeker een geslaagde winkeltrip beleven. Veel plezier en succes, of zoals H&M het zegt: Happy shopping!

Recent Posts