Primark Damrak pre opening party!


Primark Damrak it is! Winkelen in een haast lege Primark, wetende dat deze de volgende dag bezocht gaat worden door duizenden shopliefhebbers, is een unieke ervaring! Ik was op 30 november aanwezig bij de Primark Damrak pre opening party en in deze blogpost deel ik mijn bijzondere verslag.

Primark Damrak; de eerste flagshipstore in Nederland!

Op 30 november werden de deuren van de nieuwste Primark in Amsterdam geopend voor o.a. influencers en media. Om stipt 17.30 was ik aanwezig bij het imposante gebouw aan het welbekende Damrak. Primark heeft geen betere locatie kunnen kiezen. De grote stroom locals en toeristen kunnen er haast niet omheen en met de achteringang aan de Nieuwendijk heeft het winkelend publiek makkelijk toegang tot het 7 verdiepingen tellende filiaal.

Bij binnenkomst werden de genodigden hartelijk ontvangen. De sfeer zat er goed in en er was zorgvuldig aandacht besteed aan het visuele aspect. Levende paspoppen – gehuld in de Primark winter party collectie –  die cocktails inschenken, waren een creatief focus point. Grote authentieke kannen maakten dit fancy tafereel van de Ierse retailer bijzonder ‘eau Dutch’. DJ duo Manuel en Geza draaiden catchy zeroes deuntjes op de begaande grond en de sierlijke decoraties maakten de winkelervaring helemaal compleet.

primark2

De winkelervaring

Na een drankje en een praatje ging ik op onderzoek uit. Op de beneden verdieping kun je niet om de uitgebreide make-up collectie heen. Stelling na stelling is gevuld met de mooiste kleuren, producten en goodies op het gebied van beauty. Daarnaast kun je op de begaande grond focus items uit zowel de dames als heren collectie vinden. De boven verdiepingen bevatten de dames, kinder, schoenen, accessoires, Primarket en de home collectie. In de kelder kunnen de heren hun slag slaan!

Ik had al hoge verwachtingen, maar ik ben alsnog aangenaam verrast door het uitgebreide aanbod. Mijn mandje vulde zich met de leukste items waarbij het gat in mijn hand steeds groter en groter werd. De schade was dan ook enorm, maar totally worth it! De komende weken kunnen jullie genoeg outfit artikelen incl. een kerst special verwachten!

Gelukkig hebben we de kiekjes nog

Beelden zeggen meer dan woorden, dus ik ga met jullie mijn foto’s en een filmpje van Primark delen. Voor meer algemene informatie over Primark Damrak in Amsterdam kun je op deze link klikken. 

makeup3
Lipkits, contour palletten en meer! Ideale beauty cadeaus.
makeup1
Beauty musthaves!
nailpolish
Vier nagellakjes voor €2,50!? Dit zijn letterlijk aanbiedingen van de bovenste plank.
kleding4
Een impressie van de dames afdeling.
kleding3
Primark Amsterdam Damrak heeft op elke verdieping weer een nieuwe mode verrassing.
sport
Goede voornemens voor het nieuwe jaar? Jij weet waar je moet zijn!
kleding
Een prachtig mode ensemble. De zwarte kimono met bloemenprint verdween in mijn karretje…
kleding7
Prachtige jassen die ik het liefst allemaal wilde meenemen.
schoenen
Een impressie van de schoenenafdeling.
kleding5
Party heels & Co.
sjaal
Deze sjaal gaat ook mee naar huis. Kan bij het verlaten van het pand al gebruikt worden.
Primark Damrak
Lekker rustig de afdelingen bekijken.
tassen
Handtassen galore!
pyama
Er is ook veel leuke nachtkleding te koop.
home2
Dekbed overtrekken op de Home afdelingen. Ik heb spijt dat ik de Pinguïn print niet heb meegenomen.
home
Potjes en kaarsjes (pssst, er komt deze week een extra artikel online vol Home spulletjes!)
kleding10
Deze items zijn een mooie minimalistische combinatie.
kleding8
Impressie van de damesafdeling #2
paspop2
Bij Primark kun je zowel een sportoutfit, als een kantoor setje scoren!
kleding11
Heren- en dameskleding voor de koude winterdagen.

Wil je meer leuke kledingstukken bekijken? Dan verwijs ik je graag naar de Primark Winter 2016/17 vrouwen collectieVia deze link kun je het trend report op Budgetella vinden. Last, but not least deel ik een erg leuk filmpje. Alle credits gaan uit naar het YT kanaal van Primark. Enjoy!

Recent Posts