Recept | Doritos ovenschotel speciaal


Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik kan af en toe een portie comfortfood gebruiken! Tijdens een middagje Netflixen op een regenachtige dag prefereer ik zo’n makkelijke snackmaaltijd. Vandaag deel ik een heerlijk recept met jullie. De Doritos ovenschotel speciaal, gemaakt door Kelly Buth.

Het maken van deze ovenschotel is erg simpel. Je hebt er eigenlijk niet zo heel veel ingrediënten voor nodig en het kost ook niet veel tijd om te maken. Hoe ga je te werk? Dit zijn de ingrediënten en de bereidingswijze:

Ingrediënten 

  • Doritos Naturel Toritilla Chips
  • een portie voorgebakken kleine friet
  • een frikandel, bereid en in stukken
  • gesmolten cheddar kaas
  • fijngesneden lente-ui
  • een gebakken ei

Bereidingswijze

Verspreid de Doritos Naturel Tortilla chips over een ovenshotel. Breng daar vervolgens laag voor laag de volgende ingrediënten op aan in deze volgorde: de friet, de frikandel, de gesmolten cheddar kaas, de lente-ui en tot slot om af te toppen een gebakken eitje op de bovenkant. Eet smakelijk!

Lekker snacken

Met een paar basic ingrediënten kun jij zo’n ovenschotel als deze een beetje extra maken. Zo gaf ik voorheen al diverse tips om instant noodles een upgrade te geven. Een van de suggesties was het toevoegen van een eitje. Een ei kun je aan diverse gerechten toevoegen, het kost niet veel en het kan jouw gerecht nog specialer maken. Het toevoegen van een eitje aan deze ovenschotel speciaal is een prima keuze! Maar je kunt ook variëren met de Doritos. Je kunt diverse smaken in het supermarktschap vinden en onlangs heeft Doritos twee nieuwe smaken verwelkomt. Doritos Flamin’ hot nacho cheese en Doritos Guacamole. Met deze smaken kun je bijvoorbeeld een Mexicaanse chili ovenschotel maken. Dat klinkt als een prima idee voor de volgende Netflix marathon!

Recent Posts