Een robotstofzuiger voor €13,00!?


robotstofzuigerHeb jij thuis al een robotstofzuiger? Dit handig apparaat maakt een revolutie in de Nederlandse huishouden. Mijn buurvrouw heeft er een, mijn oom en ook ik heb onlangs een robotstofzuiger aangeschaft. Je houdt meer tijd over en het spaart je rug. Ik kan lekker gaan koken als de stofzuiger zijn gang gaat. Check; een schone vloer en een heerlijke maaltijd op tafel binnen hetzelfde tijdsbestek. Wat willen we nog meer? Een robot die betaalbaar is!

Say whut? Een robotstofzuiger voor slechts €13,00? Mijn interesse werd gewekt en die van jou zeker ook als je dit leest. Nu.nl heeft een variant getest die iets meer dan een tientje kost in hun rubriek: Prul of praal. Is het een uitkomst of is het té mooi om waar te zijn? Je kunt het zien in het onderstaande testfilmpje:

Is deze robotstofzuiger het kopen waard?

Nee. Zoals in het filmpje aangegeven zijn er veel dingen die falen aan deze robot. Hij is zelfs de naam ‘robot’ niet waardig. Hij zuigt het stof niet op, maar gaat als een soort automatische swiffer door je woonkamer. En als de bijgeleverde doekjes op zijn, dan moet je inventief zijn. Dit apparaat is dus een grote prul!

Wil je wel een goede robot kopen voor een fijn prijsje? Wellicht is de DIRT DEVIL SPIDER M607 iets voor jou! Ik heb deze robot ook in huis en hij maakt grondig schoon. De prijs – kwaliteit verhouding is prima in orde. Deze robot doet wat hij moet doen en hij met €79,00, veel goedkoper dan de meeste varianten. Normaal gesproken kosten ze boven €200,00!

Recent Posts