Ruim je huis op met deze producten van de Action!


Hey allemaal! De lente komt er aan en dan hou ik me bezig met de jaarlijkse grote schoonmaak. Zo’n grote schoonmaak doe ik 2x per jaar. Een keer bij aanvang van de lente en ook als de herfst voor de deur staat. Op deze manier hou ik mijn huis schoon en overzichtelijk en daar hoeft Marie Kondo helemaal niet voor langs te komen!

Hoewel ik wel de nodige kledingkast-opruim inspiratie van haar heb gekregen, kan ik het prima zelf af. Mijn grootste obstakels zijn echter de ruimte om iets op te bergen. Ik woon namelijk in een appartement midden in een stadscentrum. Dit is qua locatie erg leuk, maar de ruimte is helaas beperkt. Daarom maak ik gebruik van handige trucjes en opbergtools. En laat de Action nou een aantal handige items hebben om je spullen op te bergen.

Handige items van de Action

Je huis opruimen was nog nooit zo gemakkelijk én goedkoop als met producten van de Action. Dit zijn een paar producten die ik standaard in huis heb om mijn spullen op te bergen:

  • Doucherekje met zuignappen (Handig om alle doucheproducten op te bergen)
  • Waszakken (Om de witte/zwarte/bonte was te scheiden)
  • Kledingkast organizer (Ik heb er een voor schoenen en een om beddengoed in op te bergen)
  • Vacuüm opbergzakken (In deze zakken bewaar ik dekbedden. Ze worden zo plat als een dubbeltje!)
  • Stoffen garderobekast (Deze staat in de berging en bewaar ik winterjassen e.d. in)
  • Kastmandjes (Deze mandjes geven extra ruimte om dingen op te bergen in de voorraadkast)
  • Keukentrolley (Handig voor alle kruiden/woksausen/specerijen)
  • Plastic opbergboxen (Hier kun je 1001 dingen opbergen. Zoals kerstdecoratie en ballen!)
  • Mandjes (Elke ruimte in huis kan wel een paar opbergmandjes gebruiken)

Alle bovenstaande items kun je op deze pagina van de Action website vinden

Opruimen in huis

Opruimen in huis doe ik meestal per kamer. Out with the old. In with the new. Ook geef ik elk kwartaal mijn oude spullen aan een goed doel of de plaatselijke kringloopwinkel. Ik vind het heerlijk om het huis mooi en fris te maken voor als de lente begint. Dan kan ik met een gerust hart genieten van het zonnetje!

Veel succes met opruimen! Laat jouw tips en suggesties achter in de comment sectie hier beneden! 🙂 We kijken er naar uit om alle leuke tips uit te proberen!

 

Recent Posts