Slimme tips voor Minima en lage inkomens


Het is in deze tijd niet altijd even makkelijk om rond te komen. Als je minima bent staat het water je tot de lippen. Ga ik deze maand nog halen? Hoe zit het met de volgende? De toekomst? Het leven als minima kan zwaar zijn. Misschien maken de tips in deze blog het een stukje makkelijker voor je.

De onderstaande tips zijn van minima – voor minima. Ik heb met diverse mensen gesproken en heb ze gevraagd naar de tips die voor hen echte lifesavers zijn en erg veel geld besparen. Misschien levert het jou maandelijks ook een paar euro extra op!

  1. Gebruik azijn, citroen of witch hazel als deodorant
  2. Investeer in een kappersschaar/tondeuse en leer knippen via Youtube
  3. Informeer of je gemeente gratis energiebesparingspaketten/cheques weg geeft.
  4. Google: ‘Gratis dagjes uit’.
  5. Check de weggeefpagina’s
  6. Onderzoek of iemand je kan aanmelden voor de Linda Foundation
  7. Koop een Too good to go box bij de Lidl
  8. Maak een mini moestuintje in je woonkamer
  9. Onderzoek grondig waar je recht op hebt als minima
  10. Vraag andere minima om ervaring en tips

Gratis Kleding trucje

Sinds ik mijn kleding via Vinted koop en verkoop, betaal ik helemaal niks meer voor nieuwe kleding. Hoe kun je dit doen? Maak een account aan via deze link, upload kleding die je niet meer draagt. Heb je iets verkocht? Dan komt dit geld in je Vinted portemonnee. Met dit geld kun je weer nieuwe kleding kopen. Het geld van je verkopen komt niet op je bankrekening, waardoor dit systeem ideaal is voor mensen die onder bewind zitten. Uitbetalen op je rekening kan wel als je daar voor kiest, maar dit hoeft niet.

Geld verdienen met Aldi of Lidl kassabonnetjes

Doe je boodschappen bij Aldi of Lidl? Jouw kassabon is geld waard! Je kunt namelijk via de Storewards app Lidl en Aldi bonnetjes scannen om punten te verzamelen. De app kun je downloaden via deze link. Log jij voor de eerste keer in? Dan kun je code 9ow8t invoeren om meteen 1000 punten te krijgen. Dit is mijn affiliate code. Door deze te gebruiken krijgen zowel jij als ik een beloning van Storewards. Een win-win situatie!

Na de registratie kun je meteen beginnen met het scannen van jouw kassabonnetjes. In deze blog kun je meer lezen over Storewards en hoe je de punten kunt laten uitbetalen.

*Deze blog bevat affiliate links

Recent Posts