Starbucks Valentijnspecials + GRATIS Drankje!


Starbucks

Starbucks is over het algemeen misschien best wel prijzig, maar toch komt Starbucks nu met drie hele leuke acties. En ik kan je vertellen dat één van de drie acties je een paar euro’s zou kunnen besparen. De andere twee acties zijn gewoon te lekker om waar te zijn.

Het is bijna Valentijns dag en onze geliefde koffieketen kon natuurlijk niet achterblijven. Als eerste werd er een hemelse limited edition teruggebracht op de markt. Het gaat om de ‘The Molten Chocolate’ varianten. Starbucks laat jou zelf kiezen tussen the molten hot chocolate, the molten chocolate frappuccino en the molten chocolate latte. Moeilijke keuze als je het mij vraagt, want het klinkt allemaal zo lekker!

starbucks3

Starbucks valentijnspecials + Gratis drankje!

Als basis hebben deze drie goddelijke drankjes niet alleen gesmolten chocolade, maar ook mokka-melk. En alsof dat nog niet genoeg is, zit bovenop alle drankjes een mokka-espresso slagroom met bijpassende topping.

Dorst gekregen? Deze smaken zijn te krijgen van 10 tot en met 14 februari en dat is nog niet alles. De tweede actie heeft namelijk alles te maken met gratis drankjes. Als je tussen 10 en 14 februari een drankje haalt, kan je er gratis nog eentje bij krijgen voor jouw valentijn. En tja, liefde gaat toch echt door de maag.

Starbucks2

Daarover gesproken, zijn we alweer aangekomen bij de laatste actie. Starbucks verkoopt tijdens de valentijnsperiode namelijk ook nog eens hele leuke cadeautjes. Wat dacht je van hele lekkere en schattig-uitziende hartvormige koekjes. Starbucks heeft in ieder geval weer begrepen hoe je ons heel blij kan maken. Over de prijzen van de producten is helaas niks bekend gemaakt, maar Starbucks-lovers kunnen wel rekenen op een prijs tussen de vier en zeven euro. Dat is misschien prijzig, maar soms mag je jezelf best wel trakteren op iets lekkers. En vergeet niet om je gratis drankje te claimen, hè.

Door: Nadeche 

Recent Posts