6 Dingen die elke stijlvolle vrouw in huis heeft


sfeervol

We kennen allemaal wel die ene stijlvolle vriendin die het allemaal voor elkaar lijkt te hebben. Een mooi groot huis, stijlvol ingericht en aan elk detail gedacht. Van de vloer kun je eten en wat ziet haar interieur er zó stijlvol uit. Hoe doet ze dat toch? Deze kleine tips kunnen al een groot verschil maken!

Als eerste begin je om jouw kamer te analyseren. Ga aan de slag en ruim op. Wat is prul? Wat kan weg? Wees niet te zuinig met opbergen. Less is more. Maak een basis en ga vanuit daar beginnen. Deze tips kunnen jouw rode draad zijn.

6 Dingen die elke stijlvolle vrouw in huis heeft

lhtqjazuprq-breather

Het strakke design

Minimalistisch is chique. Zorg dat jouw ruimte zo goed als leeg is. Zet alleen de meubels in jouw kamer die nodig zijn en hou de rest blanco. Maak gebruik van strakke lijnen, zwart, wit en grijs. Hier en daar een klein kleur accent om het af te werken.

nnyxvqh9ho-breather

Het statement schilderij

Wat is er nou chique op een grote lege witte muur? Juist: Een groot statement schilderij. Investeer in deze kunst en ook in de lijst. Het laat jouw huis er uit zien als een dure galerij.

bqoz28gfmwk-sophia-baboolal

Een koffietafel boek

Er is niets zo stijlvol als een goed koffietafel boek. Ben je even bezig in de keuken? Dan kun je jouw gasten visueel entertainen. Het soort koffietafel boek laat jouw stijl zien. Welk soort foto’s wil je weergeven? Interieur, planten, misschien wel een mode boek? De keuze is aan jou!

8ht4d5vx3no-jordan-whitt

Een medium grote kamerplant.

Ik ben sowieso altijd in voor meer groen in huis! Neem een medium grote kamerplant zoals een palm, monstera of een sanseveria. Je gaat hier sowieso stijlpunten mee scoren!

Untitled 3

Schone ramen

Ramen waar je kraakhelder door naar buiten kunt kijken: Dat is een must als jij stijlvol wilt overkomen. Er is namelijk niks zo slonzig dan vuile ramen. Was ze elke twee weken om een perfect resultaat bij te houden.

zygtxp8h5sy-piotr-miazga

Goede koffie

Last but not least mag er geïnvesteerd worden in een goed koffiezet apparaat. De echte fijnproevers zullen onder de indruk zijn. Laat jouw huis er stijlvol uit zien en jij bent de koning te rijk! Geluk zit in een klein hoekje.

Recent Posts