De beste trui voor jouw lichaamstype


trui lichaamstype

Nu de herfst ten einde gaat en de winter haar eerste voeten in het continent zet, is een lekkere warme trui geen overbodige luxe. Verstoppen onder een deken tot het maart is, is helaas geen optie. Je zult er het beste van moeten maken, en dat geldt ook op modegebied. Daarom lees je hier een overzicht van de beste truien voor ieder lichaamstype.

trui5

Draag een coltrui als je lang bent!

Je hebt lengte! Dit kun je accentueren met een coltrui zonder dat je het labeltje too much krijgt. Draag hem elegant, je kunt het hebben met jouw lichaamstype.

 

trui3

Draag een korte (kabel) trui als je tenger bent.

Omdat je tenger bent kun je het beste voor een korte dikke trui zoals een kabeltrui kiezen. Daarnaast laat het kabelpatroontje jouw dunne frame wat grover lijken.

trui1

Draag een vest met een riem als je een appelfiguur hebt.

Hey, een vreemde eend in de bijt! Hoewel dit geen trui is, is dit wel top om een voller figuur dunner te laten lijken. Als je het vest dicht knoopt valt het accent op het smalste gedeelte van je bovenlichaam. Als je het vest los draagt creëer een optisch dunner ogend verticale lijn langs je bovenlichaam.

trui6

Draag een croptrui als je een peerfiguur hebt 

Als je een peerfiguur bezit is het belangrijk om het accent op je bovenlichaam te leggen. Doe dit met een croptrui!

trui4

Draag een ronde hals als je een volumineuze boezem hebt.

Truien met een ronde hals laten net dat beetje huid zien zonder dat je te veel onthult. Dit is een echte go!

trui2

Draag een V hals als je een kleine boezem hebt.

Hoe creëer je de illusie van een grotere boezem? Door het accent op je nek te leggen door middel van een trui met V hals.

De bovenstaande truien komen van de website van Stylelounge. Dit is een mode site die kledingstukken qua prijs vergelijkt op verschillende websites. Zo weet je precies waar je dat éne mode item voor de goedkoopste prijs kan vinden. Lekker budget dus!

Recent Posts