Unboxing: Styletone box Oktober 2016


Als er een box is waar ik erg enthousiast over word, dan is het wel de Styletone box!  Ben je benieuwd naar het concept van Styletone en wat er precies in de box zit? Dan heet ik je van harte welkom bij deze unboxing van de Styletone box oktober!

Styletone is een box abonnement, en dit houdt in dat je elke maand €12.50 (incl. verzendenkosten) betaald voor een box vol beauty goodies! In de Styletone box vind je 5 fullsizes + een klein magazine met achtergrond informatie over de producten, maar ook tips, hotspots en tricks. Als je een abonnement afsluit ontvang je een de box van de huidige maand, mits deze is uitverkocht. Ik heb de Styletone box oktober editie ontvangen, en ik ga jullie middels foto’s laten zien welke producten mij erg blij hebben gemaakt!

img_0950

Hikari- Blush 

Met Hikari heb ik middels de Styletone box al een paar keer kennis mogen maken. Telkens zat er een mooie oogschaduwkleur in de box. Nu heb ik deze mooie blush in het bezit om de look compleet te maken.

img_0937

Jelly pong pong – lighten up

Deze huidskleurige potlood kun je voor verschillende doeleinden gebruiken. Bijvoorbeeld om te highlighten, als concealer, vlekjes wegwerken en om je wenkbrauwen te contouren. Ik ga hem voor de laatste optie gebruiken.

img_0940

Starlooks – lipcrayon

Deze mooie lipcrayon is perfect voor het komende halloween feest. Als ik naar een feest ga ben ik sowieso van plan om deze paarse beauty te gebruiken.

img_0948

Chella – Eyebrow defining gel

Nieuw bij Styletone is het merk Chella. Ze maken hun introductie met deze handige eyebrow defining gel. Nu heb je altijd jouw brows on fleek.

img_0946

Brush cleaner

Super handig! Styletone heeft deze maand een brush cleaner toegevoegd. Met de ribbeltjes en de puntjes krijg ik zeker mijn kwasten goed schoon. Ik gebruik altijd Head & Shoulders shampoo om ze goed schoon te krijgen.

Bij het ontvangen van een beauty gerelateerde box is het altijd maar de vraag wat je krijgt. De Styletone box oktober bevatte echter producten die ik kan gebruiken! Daarnaast krijg je in de Styletone box altijd 5 fullsize producten, terwijl je bij andere boxen vaak grotendeels mini’s en samples krijgt. Al dit moois ontvang je voor een prijs van €12,50 inclusief verzenden! Woon je in België? Dan kost de Styletone box €15,00 incl.

Ook kun je een abonnement nemen. Dan betaal je voor een een periode een vast bedrag.

  • Los; Voor €12,50 ontvang je 1x de Styletone box.
  • Enjoy; Voor € 35,00 ontvang je 3x de Styletone box. Je bespaard dan €2,50
  • Embrace; Voor €68,75 ontvang je 6x de Styletone box. Je bespaard dan €6,25
  • Experience; Voor 137,50 ontvang je 12x de Styletone box. Je bespaard dan €12,50

Bij een jaar abonnement ontvang je dus een box gratis!

Lees ook: Styletone unboxing September 

Wil je meer te weten komen over de Styletone box? Op de Styletone website lees je uitgebreide informatie over het concept, de boxes, de Styletone box oktober en over hoe jij je kunt aanmelden!

Recent Posts