Beleef een leuke vakantie in eigen land!


bungalowpark

Na de zomervakantie merk ik dat de vraag ‘waar ben jij op vakantie geweest?’ over en weer gekaatst wordt. De een is naar Bali geweest en de ander heeft een paar weken vakantie in Griekenland achter de rug. Het is altijd fijn om nieuwe plekken en culturen te leren kennen, maar voor een prachtige vakantie hoef je niet eens de grens over.

Ik zie via mijn persoonlijke instagram schitterende plaatjes vanuit verschillende plekken op de wereld. Ik beken, het ziet er indrukwekkend uit. Maar wist je dat de reizende Nederlander eigenlijk minder dan 10% van zijn eigen land kent? Misschien moet daar eens verandering in komen.

Op vakantie in eigen land

Nederland heeft veel mooie aspecten te bieden. Denk maar eens aan de Waddeneilanden, de Limburgse heuvels, de Zaanse schans of de hunebedden in Drenthe. Deze vier toeristische trekpleisters zijn vier uiterste van elkaar. Tussen dit alles is er nog zoveel meer te beleven in ons mooie land! Neem een keer de auto en trek er op uit. Ook met het openbaar vervoer kun je op een efficiënte manier op je eindbestemming komen. Weet je wat ook leuk is? Een vakantie in een bungalowpark in Nederland.

Op vakantie in een bungalowpark in Nederland

Ik kan rustig zeggen dat ik meer dan 10% van Nederland heb gezien in mijn leven. Dit komt mede omdat ik als kind zo’n 3-4 keer per jaar op vakantie ging naar een bungalowpark in Nederland. De ene keer gingen we een weekendje weg, de andere keer een hele week! Een bungalowpark is namelijk de perfecte uitvalsbasis om de streek te verkennen. We gingen altijd naar de diverse uithoeken van Nederland op vakantie. Toch heb ik een favoriete plek in Nederland waar ik vaak terug kom. Dit is de Veluwe! Deze regio heeft veel te bieden, maar de echte liefhebber bezoekt de Veluwe voor de natuur. Op de Veluwe kun je de meeste bungalowparken van Nederland vinden.

Een geschikt bungalowpark vinden via Parkvakanties

Wil jij ook een stukje Nederland verkennen en ben je opzoek naar een uitstekende accommodatie op een bungalowpark? Dan kun je de handige tool van Parkvakanties gebruiken. Op Parkvakanties vind je een overzicht met alle bungalowparken in Nederland. Je kunt de regio selecteren, maar ook het thema van je vakantie en de ligging. Zo kun jij een bungalowvakantie uitkiezen die bij jouw wensen past!

 

Recent Posts