Verwarm je huis voor een paar cent met deze woondecoratie!

verwarm

Op Budgetella vind je erg veel items over besparen en woondecoratie. Meestal vertel ik dan hoe je kunt besparen op woondecoratie, maar vandaag gaan we dat even omdraaien. Want wist je bijvoorbeeld dat je met woondecoratie kunt besparen? Bijvoorbeeld op je energiekosten! Het volgende woon accessoire is niet alleen decoratief, maar ook erg functioneel! Het kan je huis verwarmen. Hallo goedkopere energierekening!

Het is erg simpel om te maken en deze ‘verwarming’ staat ook nog eens heel erg decoratief in je huiskamer. Daarnaast kost hij slechts een paar cent per uur! Je hebt hiervoor onder andere twee keramieke potten en waxinelichtjes voor nodig. De uitgebreide uitleg kun je in het onderstaande filmpje zien!

Naast het feit dat je bespaard op je energiekosten (je hoeft nu immers de verwarming niet aan te zetten) en dat het er erg decoratief uit ziet, is het ook nog eens een echte sfeermaker! Vanaf nu verwarm jij je huis in stijl!

Bron: Ben Galt

Comments

 1. 9 mei 2016 / 12:53

  Wat een geweldig idee! Maar ik ga toch iemand moeten zoeken die handiger is dan ik als ik deze voor in mijn woonkamer wil. 🙂

 2. 10 mei 2016 / 07:44

  wat geinig zeg! Echt nog nooit eerder van gehoord!

 3. Egbert
  28 juli 2019 / 10:00

  Hoi, heb deze gemaakt, zowel een tweevoudige en ook een enkele, de enkele met 4 á 5 waxinelichtjes heb ik een temperatuur van 70 graden en meer gemeten, aan de bloempot.
  Heb een dubbele gemaakt voor een mevrouw die het gebruikt in haar toilet als verwarming aangezien ze aan de noordkant van de woning het toilet heeft en geen verdere verwarming.
  Ze is er super tevreden mee.

 4. Sylvia
  27 november 2019 / 20:23

  Te gek ga ik doen alle beetjes helpen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *