Hier kun je makkelijk vliegtickets vergelijken!


image-2017-05-30

Vliegtickets zijn vaak één van de duurste uitgaves op reis. Naast je accommodatie, zullen je vliegtickets iets zijn waar je graag op wilt besparen. Bij deze drie websites kun je makkelijk vliegtickets vergelijken!

De prijs van vliegtickets kan aan heel veel dingen liggen. De tijd en datum, de locatie en de vraag heeft allemaal invloed op de prijs. Gelukkig kun je bij deze websites niet alleen de vergelijking maken tussen vliegtuigmaatschappijen, maar ook tussen dagen en tijden om op te vliegen. Je kunt er zelf voor kiezen om via verschillende vliegvelden te vliegen als dit goedkoper uit komt. Hoe handig!

Hier kun je makkelijk vliegtickets vergelijken!

Skyscanner

Een bekend platform, waarbij je gemakkelijk vliegtickets kunt vergelijken. Skyscanner (de naam zegt het al) is erg gefocust op vluchten, maar je kunt er eventueel ook verblijf en vervoer (op locatie) boeken. Het is een erg overzichtelijke website waarbij er door wel 1200 vliegmaatschappijen wordt gescand op zoek naar de beste deal. Kijk wel uit, want veel vluchten komen uit op veel overstappen om de beste deal te vinden. Soms kun je dan beter wat bijleggen om een betere vlucht te krijgen!

Momomdo

Momomdo is wat minder bekend dan skyscanner, maar werkt even goed! Vaak geven deze twee sites een andere uitkomst, dus het is handig ze beide te gebruiken. Ook hier kun je natuurlijk vliegtickets vergelijken, maar ook verblijf en vervoer op locatie boeken. Je kunt ook met hulp van momondo inspiratie op doen voor een locatie waar je misschien eerst niet aan gedacht had!

Tix.nl

Een Nederlandse vergelijking site, die dus vooral gefocust is op reizen vanaf en naar Nederland. Ook hier kun je verblijf en vervoer boeken, maar ook tickets voor bezienswaardigheden zoals musea of stadtours. Zo kun je van te voren al je vakantie plannen en besparen!

Travelhunter

Deze website vergelijkt niet alleen vliegtickets, maar ook hele vakanties! Je kunt hierbij opzoek naar de beste aanbieding voor een leuke vakantie.

SecretEscapes

Deze site heb je misschien al een keer gebruikt voor een hotelovernachting in Nederland, maar wist je ook dat ze hele vakanties naar het buitenland hebben? Inclusief vlucht dus! Je kunt hier verschillende locaties en reizen met elkaar vergelijken, om op die manier bij de beste match uit te komen.

Vakantie is een dure uitgave, maar gelukkig maken deze websites het iets makkelijk door de prijs een stuk te verlagen. Het is super fijn dat je zeker weet dat je alle opties bekeken hebt, voordat je boekt. Dus wil je eerst de vliegtickets vergelijken? Check deze websites dan!

Recent Posts