WIN! €35,00 shoptegoed bij Sans-online.nl


sansonline2

Door het zomerse weer van de afgelopen dagen heb ik zin gekregen om te shoppen. Een nieuwe zomer garderobe zie ik wel zitten, en dan ben ik met name op zoek naar fleurige jurkjes! Dan kan ik ze dragen als ik bijvoorbeeld naar het terras ga. Wil jij ook nieuwe kleding kopen? Dan heb ik misschien wel een hele leuke winactie voor je! Wij mogen namelijk €35,00 shoptegoed weggeven van Sans-online.nl!

Sans-online.nl is een webshop waar je voor zowel dames als heren leuke kledingstukken van verschillende merken kunt kopen. Denk hierbij aan merken als Only, Vila, Pieces, Tom Tailor, Dept. e.d. Sans-online.nl heeft een groot assortiment waardoor er altijd wel een passend kledingstuk voor jou tussen zit. Op de webshop kun je voor deze zomer o.a. leuke topjes, blousjes, jurken, jumpsuits en accessoires uitzoeken. Die €35,00 shoptegoed zullen daarom zeker van pas komen!

Wat kun je doen om deze prijs te winnen?

# Like Budgetella op Facebook
# Deel het bericht over deze winactie openbaar op je tijdlijn.
# TAG Je vriendinnetjes met wie je binnenkort zeker een keer moet gaan shoppen!

20 Mei zal de winnaar via de Budgetella Facebookpagina bekend worden gemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Veel succes allemaal!

Recent Posts