Wow: met deze website kun je veel geld besparen!


image-2017-07-27

De zomer kan vaak vies tegen vallen op het gebied van geld. Vakanties zorgen ervoor dat al je spaargeld er aan gaat, door het mooie weer krijg je sterk de neiging om een drankje te gaan doen op een terrasje en bbq’s zijn ook niet goedkoop. Gelukkig is er nu een website waardoor je meteen geld kunt besparen op je vaste lasten. Wie kan er nou geen extra zakcentje gebruiken, zo midden in de zomer?

Er zijn zoveel providers, zorgverzekeraars en energieleveranciers, dat je vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig is er nu een website die ons helpt al die aanbieders te vergelijken. Zo kun je heel makkelijk energie vergelijken op Overstappen.nl!

Wow: met deze website kun je veel geld besparen!

Waarom Overstappen.nl? Op Overstappen.nl krijg je een overzicht van alle mogelijk opties mét prijsindicatie voor jouw situatie. Je vult je gegevens in en Overstappen.nl geeft jou een duidelijk overzicht van welke optie het meest voordelig is voor jou. Daarnaast kun je ook nog filteren en sorteren op de dingen die jij belangrijk vindt. Wanneer je een keuze hebt gemaakt zal Overstappen.nl je helpen bij de overstap van je huidige naar je nieuwe leverancier. Super makkelijk dus!

Het fijne aan Overstappen.nl is dat het voor jou helemaal gratis blijft! Overstappen.nl heeft een contract met de aanbieder waarmee jij uiteindelijk in zee gaat en verdient daar hun geld mee. Jij blijft dus kostenvrij tijdens het overstappen en kunt je totaal focussen op het geld wat je eraan overhoudt ;).

En nu komt het mooiste: je kunt tot wel €250,- (!!) per jaar besparen op je energiekosten. Dit kan net dat extra zakcentje zijn dat je goed kunt gebruiken tijdens de vakantie ;).

Twijfel jij dus nog wat de goedkoopste energieleverancier voor jou is? Doe de gratis vergelijkingscheck op Overstappen.nl. Het duurt maar 2 minuten! Kleine moeite, grote besparing.

Pssst! Ben jij nu ook zo enthousiast geworden? Je kunt op Overstappen.nl naast energieaanbieders ook zorgverzekeringen, autoverzekeringen, internet/bellen/tv-aanbieders en telefoonproviders vergelijken!

* Deze blogpost bevat een samenwerking *

Recent Posts