Wow! Bij deze webshop is alles 5 pond!


image-2017-11-01

Tegenwoordig wordt je dood gegooid met webshops die super goedkope kleding maken. Toch is het moeilijk hier de echte pareltjes tussenuit te halen. Deze webshop is wél zo’n pareltje! De kwaliteit is namelijk gewoon wat je gewend bent van de winkels waar je normaal ook shopt. Goedkoop én goed dus!

De webshop everything5pounds is een webshop waar alles maar 5 pond kost! Je bent dus voor elk kleding stuk omgerekend ongeveer €5,70 kwijt pér kledingstuk. Ze hebben letterlijk alles: van jurken tot schoenen en van jassen tot tassen. Alles dus maar voor die 5 pond ;).

Wow! Bij deze webshop is alles 5 pond!

Hoe gaan ze te werk?

Je zult nu wel denken: Hoe kan dit? Everything5Pounds werkt samen met bedrijven als Primark, H&M en Only. Zij kopen hier de stukken die niet meer verkocht worden heel goedkoop in. Op deze manier kunnen zij nog steeds winst pakken op al deze kledingstukken. Je zult dus vaak gewoon een merk vinden wat je bekend voor komt.

Door deze techniek is het enige nadeel dat er geen grote voorraad is. Je moet dus wanneer je je maat vind, gelijk toeslaan, anders kan het zo maar zijn dat hij 5 minuten later al weer weg is. Maar hé, dat hebben we wel over voor deze geweldige website!

Betaling/shipping

Je kunt gelukkig gemakkelijk betalen via Paypal. IDeal is helaas niet beschikbaar, maar misschien gaan ze daar aan werken zodra er meer bestellingen vanuit Nederland komen. De verzendkosten naar Nederland/België zijn rond de €10,00. Als je een aantal items besteld, haal je dit er snel uit!

Designer Items

De webshop heeft ook nog een extra’s! Je kunt er namelijk ook meerdere designermerken shoppen voor een klein prijsje. Hier betaal je helaas wel wat meer voor dan de 5 pond, maar alsnog kun je er een hele goede deal uithalen!

Wij zijn super enthousiast over deze webshop en kunnen niet wachten om meer te bestellen.

Nog niet overtuigd? Kijk dit filmpje over de ervaringen van deze Youtuber:

Recent Posts