Zo bespaar je grandioos op Sint- en kerstcadeaus!


cadeaus

Tijdens de december maand is het gebruikelijk dat je tijdens pakjesavond en/of kerst cadeaus geeft, maar ook ontvangt. Vaak wordt hier een gezellig avondje voor geprikt waar vrienden en familie samen komen om de cadeaus uit te pakken.

Allemaal leuk en aardig, maar als je deze feestdagen met je familie, schoonfamilie, vrienden, werk en eventueel clubgenoten viert, wordt dit een duur grapje. Daarom geef ik bespaar tips voor sint-, en kerstcadeaus zodat je geen huilbuien van je portemonnee hoeft te verwachten.

Koop je sint en kerstcadeaus op deal sites! 

Als je cadeaus koopt op een deal site ben je een stuk goedkoper uit! Denk aan Groupon, vakantieveilingen, dailydeals etc. Je kunt hier echt mega leuke cadeaus scoren voor een prikkie. Hotelovernachtingen, concertkaartjes, diners, maar ook producten!

Meld je aan bij nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven lijken irritant, maar ze zijn verdomd handig. Op deze manier ben je altijd op de hoogte van kortingen en leuke deals. Dan kun je dat ene koffiezet apparaat met korting kopen!

Doe mee met een spaarplan!

Als je meedoet aan een spaarplan kun je tijdens de feestdagen voordelig inkopen. Een bekend voorbeeld zijn de airmiles. Mijn moeder spaart altijd Albert Heijn zegeltjes. Bij elke aankoop die je bij Albert Heijn doet kun je zegeltjes kopen. Als je boekje vol is ontvang je €50,00 die je hebt gespaard.

Hou de sales in de gaten!

Vaak hebben bekende winkelketens rond de feestdagen extra koopavonden met sale acties! Deze moet je natuurlijk meepakken. Ook kun jij je slag slaan tijdens Black Friday in november!

herfst

Maak een budget per persoon

Als je een budget hebt voor elk persoon kun je overzicht houden op de kosten. Het is ook handig om het geld op te nemen en verder de knip op de beurs te houden. Zo geef je niet meer uit dan je budget.

Hier koop je goedkoop Sint- en Kerstcadeaus

Je hebt al een aantal handige tips gekregen om te (be)sparen voor Sinterklaas en Kerstmis. Als je niet zo’n groot budget hebt, is het altijd weer even uitzoeken waar je nou precies je cadeautjes koopt. Wil je weten waar je goedkoop terecht kunt voor leuke cadeautjes? Lees dan even dit blogartikel voor mijn favoriete (web)winkels en ideeën!

Recent Posts