Zo kun je veel geld besparen op de telefoonkosten!


telefoonkosten

De telefoonrekening is een onderdeel van de vaste lasten. Je ontkomt er niet aan. Maar wist je dat je ook op je telefoonkosten onwijs veel geld kunt besparen? Daarom ga ik vandaag een handige tip geven die ik zelf ook al jaren toepas. Zodoende ben ik maandelijks iets meer dan een tientje kwijt voor mijn abonnement.  

Veel mensen nemen een telefoonabonnement met een nieuw toestel. Je betaalt maandelijks erg veel geld voor je toestel én de kosten van je abonnement. Van vrienden en kennissen hoor ik vaak bedragen van €50,00- €75,00 per maand voorbijkomen. Dit kan toch goedkoper?  Jazeker! Als jouw telefoon nog prima is, kun je kiezen voor een sim only abonnement. 

De voordelen van een sim only abonnement 

Stel, je hebt een toestel dat nog geen twee jaar oud is. Die kant toch nog best een paar jaar mee? Je kunt dan beter je huidige abonnement opzeggen en kiezen voor een sim only abonnement. Je betaalt alleen een goedkoop tarief voor jouw bundel. Dit zijn enkele voordelen van een sim only abonnement: 

  • Je kunt het abonnement voor 1 of 2 jaar afsluiten 
  • Sim only abonnementen zijn veel voordeliger dan abonnementen met een toestel 
  • Je kunt je eigen toestel behouden. (geen contacten, foto’s en apps overzetten) 

Bellen en internetten in het buitenland 

Ga je binnenkort op reis? Als je binnen de Europese Unie op vakantie gaat, kun je gewoon internetten en bellen zoals je dat gewend bent. Er zullen dan geen extra kosten buiten je bundel in rekening worden gebracht. Dan kun je zorgeloos die ene foto op Instagram zetten of een video kijken terwijl je aan het wachten bent op de luchthaven. 

Ik maak al jaren gebruik van een sim only abonnement en ik betaal slechts €13,50 per maand. Dat is een stuk vriendelijker dan al die woekerprijzen! Wil je ook niet meer te veel betalen? Kies dan voor een goedkoop sim only abonnement. Check hier alle infoVertel ons jouw mening in de comments 

Recent Posts