Zo maak je een smoothie zonder blender


zonder blender

Nu de zomer voor de deur staat merk ik dat ik steeds vaker een drankje brouw. Dit kan een heerlijke tropische cocktail zijn, maar ook een fris sapje of een smoothie. Voor dit laatste drankje gebruiken mensen vaak een blender. Mocht je nou niet in het bezit zijn van dit keukenapparaat, dan hebben wij een trucje voor jou!

Er gaat niks boven een lekker koud drankje onder de brandende zon. Lekker in de tuin genieten van het mooie weer, een boekje lezen terwijl er een heerlijk drankje voor je klaar staat. Count me in! Mocht je nou geen blender in huis hebben, dan kan het lastig worden. Echter is het maken van een smoothie zonder blender niet onmogelijk. Bij Purewow hebben ze een handig filmpje gemaakt. Een kind kan de was doen!

Een smoothie zonder blender maken

In het bovenstaande filmpje laten ze een voorbeeld zien hoe jij aan de slag kunt. Er zijn natuurlijk vele andere handige manieren om een smoothie zonder blender te maken. Zo kun je fruitsoorten als banaan of aardbeien met een vork op een bordje prakken, melk, ijs of sap toevoegen en het geheel als een cocktail shaken. Je kunt ook met de stamppot stamper te werk gaan. De mogelijkheden zijn enorm, zolang je maar creatief is. Ze zeggen ook wel eens; wie niet rijk is moet slim zijn, en dat klopt helemaal. Enjoy your smoothie!

Recent Posts