Zo voorkom je miskopen op AliExpress!


slechte geurtjesAliexpress is natuurlijk mega populair. Steeds meer mensen ontdekken de site vol goedkope producten. Helaas gaat het soms ook mis. Vandaag geeft Nadeche tips om miskopen op Aliexpress te voorkomen, want het is natuurlijk super zonde van je geld. 

Controleer altijd de status van de verkoper. Heeft deze een diamanten status, dan is deze (waarschijnlijk) een stuk betrouwbaarder dan een verkoper die veel boze reacties krijgt of een slechte status heeft.

Te mooi om waar te zijn

Soms kom je waardevolle spullen tegen voor heel weinig geld. De kans is ontzettend groot dat dit oplichterij is. Want wat te mooi lijkt om waar te zijn, is dat vaak ook.

Kleding bestellen 

Als je kleding besteld, verwacht dan geen geweldige kwaliteit. Vaak is de stof wat dunner (en goedkoper) en wordt deze snel lelijk in de wasmachine of gaat zelfs kapot.

wintergarderobe

Let op de afmetingen 

Geloof me, je zal niet de eerste zijn te maken krijgt met een ‘slimme’ verkoper. Hou dus goed in de gaten of de afmetingen erbij staan en of deze kloppen, want voor je het weet zit je opgescheept met poppenkleertjes in plaats van een nieuwe garderobe voor jezelf.

Pas op met cosmetica

Make-up is ook spotgoedkoop op Aliexpress. Jammer genoeg zijn deze producten niet altijd getest op allergieën en gevaarlijke stoffen. Je kunt de gok natuurlijk wagen, maar niemand wil blind worden door een verkeerde mascara.

Shoppen met korting bij AliExpress!

Heb je nog nooit via AliExpress besteld? Wat zonde! Want je kunt zoveel geld besparen op leuke cadeaus, kleding en handige spullen. Gelukkig heb ik goed nieuws. Als jij je via deze link aanmeldt krijg je €17,00 aan coupons om te besteden in de webshop/app. Zo kun jij je eerste aankopen voor weinig of zelfs gratis kopen! Deze aanbieding geldt alleen voor nieuwe leden/accounts. Mocht je al een account hebben, dan kun je het beste de app in de gaten houden. Er worden nog vaak coupons uitgedeeld!

Recent Posts