10 Meest bizarre items die je op AliExpress kunt kopen!

AliExpress is het walhalla van de koopjes! Hoewel ik nu steeds vaker via de Vova app bestel, is AliExpress nog altijd de OG betreft hebbedingetjes. Vroeger was de kwaliteit vaak om te huilen, maar tegenwoordig kun je er zeer goede zaken doen.

Wie wel eens iets uit China besteld, kan beamen dat er soms rare dingen in de wereld te koop zijn. Je kunt het je zo gek niet bedenken, of ze bieden het aan. Denk hierbij aan opblaasbare speeleilanden, next level foute kersttruien, lichtzwaarden etc. etc. Maar er is meer! Vandaag deel ik 10 bizarre dingen die ze op AliExpress aanbieden. En ja, met een klik op de link kun jij het kopen! Haha.

10 Bizarre items op AliExpress

 

Heb je altijd al een trui willen hebben met tientallen Kim Kardashian cry faces op? Dan is dit jou kans! Voor slechts €14,39 is hij voor jou!

 

Zoek je nog een kostuum voor halloween of carnaval? Ga als president Poetin ieder feestje crashen! Je zult een hitje worden. Voor €12,97 mag je hem hebben!

 

Bij gebrek aan een lover weet ‘ome Ali’ ook raad. Zo kun je voor een aantal euro’s een ‘boyfriend pillow’ kopen. Die koude eenzame nachten zijn voorbij. Te koop voor €17,95

 

Hardstikke cool! Een opblaasbaar element voor in de tuin. Leuk wanneer het regent en jij kunt lekker binnen chillen. Je moet wel een beetje diep in de buidel tasten voor zo’n exemplaar. Voor €780,00 is hij van jou!

 

Over grote dingen gepraat: Deze enorme teddybeer kan jouw woonkamer vullen! Best leuk en cool, maar nu komt het bizarre gedeelte. Je krijgt alleen het omhulsel. Je moet hem zelf vullen. Voor €40,00 mag je hem hebben. Oja, heb ik al verteld dat hij 2,60 m groot is?

 

Een lego-achtige mok voor de liefhebbers! Als je het even niet meer ziet zitten op kantoor, dan kun je wel op deze mok bouwen! Ha-ha-ha. Een letterlijk grapje! (flauw) Te koop voor €6,93

 

Crazy cat ladies opgelet! Ken je dat filmpje nog waarbij de kat het muntje ‘steelt’ in de spaarpot? Zo’n ding kun je dus nu ook op AliExpress vinden. Aanschafprijs: €12,94! 

 

Dit item kan zo uit de feestwinkel komen! Een ‘op z’n hondjes’ usb stick. De beelden spreken voor zich. Te koop voor €7,77!

 

Er is op zich niks mis met ‘ademend ondergoed’. Dit is een vrij normaal product. Iets minder normaal is de afbeelding die ze op AliExpress gebruiken. Hier worden we toch echt wel een beetje ongemakkelijk van. Voor zo’n €2,00 kun je een exemplaar (zonder stoom)  kopen.

 

O wauw een minion bikini! Een beetje jammer van de ongelukkige print. Hier krijg ik cringe van! Mocht je hem toch willen kopen omdat hij perfect voor jou zou zijn, de prijs ligt rond de €10,00

 

 

Bron: Ranker.com 

 

Share:

2 Reacties

  1. 11 april 2019 / 12:05

    Oh my god! Zoveel bizarre dingen. En die trui. Doe normaal!

  2. 16 april 2019 / 09:11

    Haha wat grappig! Die grote bubbel lijkt me wel echt heel vet! Ik heb altijd een beetje het probleem met ali express dat alles wat je koopt een beetje tegevalt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *