3 Bijbaantjes die iedereen vanuit huis kan doen!


Hey iedereen. Via het internet ligt het geld letterlijk voor het oprapen. Je moet alleen uitvinden hoe je dit kunt doen. Geld verdienen vanuit huis is lang niet zo gek meer. Je kunt aan de slag gaan voor een helpcenter, zelf een handeltje starten of aan de slag als freelancer.

Nu is het zo dat je voor bepaalde functies kennis van zaken nodig hebt, en dit is dus niet toegankelijk voor iedereen. Daarom deel ik vandaag 3 online sidehustles die iedereen kan uitvoeren.

Let er op dat je al je inkomsten bij de belastingdienst moet opgeven. Dat betekent niet meteen dat je er belasting over moet betalen. Dat is per inkomenssituatie verschillend. Daar kan een accountant of de belastingdienst je wellicht meer over vertellen.

Het zal geen fulltime salaris zijn, maar iedereen die wil én zich inzet, kan jaarlijks zijn feestmaand of vakantiebudget bij elkaar sprokkelen. Dit zijn 3 mogelijkheden om wat bij te verdienen:

EuroClix

Kassabonnen verzamelen

Lees je dit goed? Ja dit lees je goed! Jouw kassabon is geld waard. Je kunt namelijk via de Storewards app Lidl en Aldi bonnetjes scannen om punten te verzamelen. De app kun je downloaden via deze link. Log jij voor de eerste keer in? Dan kun je code 9ow8t invoeren om meteen 1000 punten te krijgen. Dit is mijn affiliate code. Door deze te gebruiken krijgen zowel jij als ik een beloning van Storewards. Een win-win situatie!

Na de registratie kun je meteen beginnen met het scannen van jouw kassabonnetjes. In deze blog kun je meer lezen over Storewards en hoe je de punten kunt laten uitbetalen.

 

Vinted

Verkopen via Vinted

Sinds een tijdje ben ik actief op Vinted, en ik zal je een ding vertellen: I love it! Via dit platform verkoop ik meer spullen dan via marktplaats of Facebook Marketplace. Je kunt er niet alleen kleding verkopen, maar ook beautyproducten, home decoratie, boeken en meer. Maak simpelweg een profiel aan en upload je artikelen. Binnen een uur na plaatsing heb ik bij bij veel producten al een paar geïnteresseerden.

Het is ontzettend leuk! Alle opbrengsten komen in je Vinted Portemonnee. Je kunt kiezen of je het laat uitbetalen op je rekening of nieuwe dingen koopt. Met mijn Vinted verkopen heb ik altijd wat geld achter de hand.

 

Storewards - Lidl - Aldi - bonnetjes

Geld verdienen met EuroClix

EuroClix is het bekendste spaarprogramma van Nederland en bestaat al sinds 1999! Je kunt Clix verdienen door enquetes in te vullen, te shoppen bij jouw favoriete webshops of vrienden uit te nodigen.

Via deze link verdien je meteen 150 Clix (€3,00) en vanaf €10,- kun je het bedrag naar je rekening laten uitbetalen. Verdien Clix door je profiel af te maken en wat enquêtes in te vullen en je hebt middels een paar handelingen al €10,- bij elkaar. Dat ik al binnen een uur!

Doorsparen loont, want hoe meer je verdient, hoe meer geld je er voor terug krijgt. Ik heb binnen een jaar al bijna €450,- verdient door wekelijks een uurtje aan EuroClix te spenderen. Ik spaar tot de zomer en tot kerst. Dan kan ik cadeautjes kopen voor mijn familie en misschien nog wel op vakantie! In mijn andere blog geef ik uitgebreidere informatie over EuroClix.

*Deze blog bevat affiliate links

Recent Posts