Geld verdienen met je Telefoon? Zo werkt EuroClix!


EuroClix

Op Budgetella heb ik vaker geschreven over spaarprogramma’s om een zakcentje bij te verdienen. Vandaag ga ik een blog schrijven over mijn favoriete spaarprogramma: EuroClix. Dit programma is overzichtelijk en de mogelijkheden zijn divers.

Er zijn verschillende manieren om geld te verdienen en een interessant bedrag op te bouwen. Het zal geen maandsalaris zijn, maar wel een fijn bedrag om bijvoorbeeld een weekendje weg te gaan of te bewaren voor sinterklaas- of kerstaankopen. Het is gratis en iedereen kan het doen! (specifieke uitzonderingen daargelaten)

Waarom kies ik voor EuroClix?

Door de jaren heen heb ik diverse spaarprogramma’s uitgeprobeerd. Dergelijke spaarprogramma’s geven je de mogelijkheid om geld te verdienen door het invullen van enquêtes of het doen van normale online aankopen waar jij een bedrag commissie over verdient. Het idee er achter is bij bijna elk spaarprogramma hetzelfde. Uit het bos der aanbieders kies ik voor EuroClix. Waarom eigenlijk?

EuroClix is betrouwbaar en overzichtelijk

Het is verstandig om een spaarprogramma uit te kiezen en daar aan vast te houden. Zo verdien je het meest. EuroClix vind ik een betrouwbare website. Het is overzichtelijk en je weet wat je verdient en wat je er aan hebt. Via EuroClix kun je enquêtes invullen, online aankopen doen, vrienden op de hoogte brengen en meer. EuroClix is ook meteen het bekendste spaarprogramma en bestaat al sinds 1999!

EuroClix

Geld verdienen met Enquêtes invullen

Je kunt elke dag EuroClix verdienen met het invullen van enquêtes. Meestal duren die tussen de 5 en 15 minuten en krijg je er 50 tot 150 clix per vragenlijst voor. Ze komen meestal in de ochtend online, maar ook af en toe gedurende de dag. Ik doe dagelijks enquêtes op loze momentjes. Tijdens reclame op tv of als ik moet wachten tijdens het koken of in mijn werkpauze. Je kunt het overal en altijd doen.

Geld verdienen met online aankopen

EuroClix heeft met duizenden webwinkels samenwerkingen. Wil je bijvoorbeeld iets bij Hema, Zooplus of Mediamarkt kopen? Ga dan eerst naar de EuroClix website, zoek de webwinkel op via het zoekvenster, Klik op de websitelink en doe nu je online aankopen zoals je dat normaal zou doen. EuroClix schrijft een percentage van je aankoopbedrag aan clix bij op jouw account. Deze verdiende Clix kun je laten uitbetalen en je hoeft er verder niks voor te doen. Doe je wel eens online aankopen? Laat het geld dan niet liggen! 🙂

Aanmelden bij EuroClix

Ben je enthousiast geworden door het bovenstaande? Meld je dan via deze link aan bij EuroClix! Via deze link verdien je namelijk meteen al 150 Clix (€1,95) en vanaf €10,- kun je het bedrag naar je rekening laten uitbetalen. Verdien Clix door je profiel af te maken en wat enquêtes in te vullen en je hebt middels een paar handelingen al €10,- bij elkaar. Doorsparen loont, want hoe meer je verdient, hoe meer geld je er voor terug krijgt. Ik heb dit jaar al bijna €450,- verdient door wekelijks een uurtje aan EuroClix te spenderen. Ik spaar tot kerst. Dan kan ik cadeautjes kopen voor mijn familie en misschien nog wel op vakantie!

 

* Dit artikel bevat affiliate links

Recent Posts