Action shoplog #3


Action3.2

Het was alweer even geleden dat ik bij de Action was geweest, maar afgelopen zondag bracht ik een bezoekje aan deze budget winkel. Stiekem hoopte ik om met grote tassen thuis te komen, maar dat werd hem niet. Toch wil ik graag met jullie de geshopte spulletjes delen!

action 3.3

Allereerst legde ik deze 2 bolletjes wol in het mandje. Ik wil graag weer leren haken, en bij de Action vind je veel leuke bolletjes voor een klein prijsje.

Garen €0,99 p.s.

Daarna liepen we verder door de schappen heen en vond ik een leuke spaarpotje waarmee ik een DIY wilde maken. Deze was €1,49. Bij de verzorgingsproducten bleef de deodorant plakken. Ik zweer persoonlijk echt bij invisble dry van Dove of black and white van Nivea. Ik draag vaak zwarte kleding, en deze deodorant zorgt ervoor dat ik geen strepen in mijn kleding krijg. Deze was €1,79.

Spaarpotje €1,49
Dove invisble dry €1,79

Action 3.1

Verder nam ik ook een pakje Coconut care facial cleansing wipes mee. Ik gebruik doordeweeks de cleansing milk die je ook bij de Action kan kopen. Maar voor de 2 dagen in de week die ik bij mijn vriend logeer zijn de cleansing wipers handig. Het ruikt lekker, en het belangrijkste de make-up krijg je er goed af.

Coconut care facial cleansing wipers: €0,79

En in het laatste schap, het voor mij “vervelendste schap” de snoepjes, nam ik een rol Smarties mee om te gebruiken bij de DIY.

Smarties €1,09

Action 3.4

Normaal haal ik altijd de schappen van de kantoorartikelen en de etenswaren leeg, maar dat viel dit keer erg mee. Hoe zit dat bij jullie, hebben jullie ook favoriete schappen?

# Dit is een gastblog geschreven door Kelly van TheDutchNotebook.com, bezoek haar blog voor meer leuke artikelen.

Misschien ook interessant:

Action beauty shoplog
Action beauty shoplog#2

Recent Posts