Zo kun je bijna alles in het leven met korting kopen!


korting

Waar betaal ik eigenlijk nog de volle mep voor? dat vroeg ik me onlangs af. Ik stond er eigenlijk nooit zo bij stil, maar de koopjes afgaan doe ik op de automatische piloot. Ik weet de aanbiedingen ook altijd te vinden. “Hoe doe je dat toch?” vroeg een kennis van mij laatst. Daar ging ik eens over nadenken.

De eerste regel: Kennis = korting. Weet waar je moet zijn voor de echte aanbiedingen. Deze kunnen standaard, terugkerend of incidenteel zijn. Dit kun je voor bijna alle aankopen uitzoeken. Benzine, daar krijg je natuurlijk geen korting op. Hoewel ik wel eens een ommetje maak via België of Duitsland om goedkoop te tanken. Ik woon namelijk 10 minuten van Duitsland en 20 minuten van België vandaan. De volgende dingen koop ik altijd voordelig:

Dingen die ik altijd met korting koop

 • Ik koop altijd producten in de bonus bij de AH. Zelden betaal ik de volle prijs voor een supermarkt product.
 • Kleding koop ik in de sale
 • Beddengoed en woondecoratie koop ik in de sale
 • Huishoudmiddelen koop ik met korting bij de prijsmepper, een kruidvat outlet.
 • Uiteten doe ik via de AH actie, goedkoop in Duitsland of ik koop een aanbieding via Social deal
 • Voor take away weet ik altijd wel een kortingscode uit te vogelen
 • Kattenvoer koop ik ook altijd in de aanbieding/met een kortingscode
 • Treinkaartjes scoor ik via diverse acties
 • Uitgaan/concertkaartjes probeer ik goedkoper via ticketswap te regelen
 • Zelfs planten koop ik via een aanbieding uit de folder!
 • Soms ben ik mysterie shopper en krijg ik aangekochte producten vergoed
 • Vakanties boek ik alleen als er een aantrekkelijke aanbieding is.

Zo kun jij overal korting op scoren

Zoals ik al aangaf: kennis is korting. Zo kun je de folders in de gaten houden of de social media pagina van het bedrijf. Ook kun je kortingen op dagen als Black Friday verwachten. Op cybermonday scoor je ook mooie aanbiedingen! Google voor kortingscodes. Of zoek outlet winkels op. Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden om te shoppen met korting. Het vergt wel wat research!

Recent Posts