25x De beste kapsels voor halflang haar!


halflang haar

Ik zal het eerlijk bekennen: Deze post is een inspiratie-bericht aan mezelf. Eergisteren liet ik mijn haar afknippen tot op schouderlengte. Hoewel ik graag lang haar wil hebben, was het écht nodig om er een flink stuk van af te knippen. Aan de voorkant slechts 1-2 cm, maar aan de achterkant heeft de kapper er maar liefst 8 cm af gehaald!

Nu is alles weer op een lengte en heb ik voller half lang haar. Dit ziet er een stuk beter uit dan de slordige slierten die ik eerst had. Halflang haar is eigenlijk het beste van beide werelden. Je haar is zodanig lang dat je diverse kapsels kunt uitproberen en creatief bezig kunt zijn. Het staat netjes en het is makkelijk in model te brengen.

Inspiratie voor halflang haar!

Als jij dit bericht leest, dan heb je vast en zeker ook halflang haar, of denk je er over om je haar tot deze lengtecategorie te knippen. Hoe dan ook, ik ga jullie vandaag voorzien van 25 inspirerende foto’s van vrouwen met halflang haar. Daarnaast gaan we een aantal mogelijkheden bespreken.

De halflange bob

Bij halflang haar denkt men vaak aan een boblijn. Dit is een klasiek kapsel waar eigenlijk nooit iets mis kan gaan. Knip het bot af op een lengte of ga een tikkeltje schuin.

Krullen

Halflange krullen zijn mooi! Je haar lijkt super volumineus en het is toch niet te kort.

De wetlook

Een van mijn favorieten! Gebruik een beetje gel of wax en kam je haar naar achter. Dit is zó gaaf voor een feestje!

Mooie opsteker

Halflang haar is ideaal om je haar op te steken. Te lang haar kan namelijk te zwaar zijn, en dan valt je kapsel niet mooi.

Vlechten

Ook kun je een kort vlechtje maken. Dit staat chique, maar toch schattig. Tip: Clip het vlechtje omhoog voor een mooi opgestoken kapsel. Invlechten is natuurlijk ook ideaal met halflang haar.

Het kleine knotje

Het kleine knotje is fijn in de zomer, of draag je met flair op kantoor. Let op: Je hebt waarschijnlijk een schuifspeldje nodig om je nekharen vast te steken.

De schuine pony

Een schuiny pony geeft me 00’s feels. Op een positieve manier. Dit zorgt voor extra volume aan de voorzijde.

Sjaal

Super handig: Zitten de uiteinden van je haar een beetje ruk en heb je geen zin om ze te stylen? Verberg ze in een sjaal. Het ziet er erg fashionable uit!

De rechte pony

Ook leuk en erg hip: Halflang haar met een rechte pony! Nu kan ik je dit alleen aanbevelen als je dikker haar hebt. Ik heb zelf dun haar en dan kun je er als een glasgordijn door heen kijken en elk zuchtje wind maakt het warrig. Weg pony!

Nog meer mooie kapsels!

Via de rechtenvrije beeldbank heb ik nog een aantal mooie kapsels gevonden die ik jullie niet wil onthouden. Een flink dosis inspiratie voor jouw volgende stijl!

Lees ook: Zo kun je bijna alles in het leven met korting kopen!

YouYouYou!

Vond je deze haarinspo interessant? Heb je ook halflang haar of tips voor andere mensen die dit kapsel rocken? Laat het ons weten in de comments hier beneden.

Recent Posts