De leukste winter decoratie van Primark


Vorige week was ik uitgenodigd voor de pré opening van de Primark flagship store aan het Damrak in Amsterdam. Dit filiaal van maar liefst 7 verdiepingen is echt helemaal het einde. Het was lekker rustig, soms kwam ik minuten lang niemand tegen op een afdeling. Alle producten lagen netjes bijgevuld in de rekken. Kortom; Ik voelde me helemaal Sjakie in zijn chocoladefabriek. 

Primark winter decoratie

Tijdens De Primark Damrak pré opening party  heb ik erg veel foto’s gemaakt die jullie de afgelopen week op Budgetella konden aanschouwen. Er is echter een afdeling waar ik erg veel foto’s heb geschoten: De Home afdeling. Want met al deze winterse taferelen in de schappen kwam ik al helemaal in de knusse sferen. Ik vond de Home afdeling in ieder geval de moeite waard! Kijk je mee naar het huidige winter decoratie assortiment?

home10 home11 home12 home13 home16 home14 home15 primarkhome1 home3 home4 home home6 home7 home8 home9

Meer Primark!

Ga je binnenkort naar Primark, en wil je graag weten wat er nu in de schappen ligt? Dan kun je de eerste beelden van Primark Damrak bekijken, waar ik erg veel aandacht heb besteed om het huidige assortiment op de foto vast te leggen. Zoek je nog een leuke winter outfit? Dan kun je misschien een kijkje nemen in het trend report van de Primark winter 2016/17 vrouwen collectie. Binnenkort show ik de leukste kerstoutfits die ik tijdens mijn Primark haul heb gescoord! Veel plezier, en als je vragen hebt kun je ze gerust stellen.

Recent Posts