De leukste zonnebrillen onder de 10 euro!


image-2017-08-01 (2)

YES! Vandaag is het weer tijd voor de leukste onder de 10 euro. Het weer is helaas nogal wisselend, maar sommige dagen heb je toch echt een zonnebril nodig. Het zou dus handig zijn als je een leuke zonnebril kunt scoren voor minder dan 10 euro! Check het lijstje hier.

Natuurlijk zijn er bij deze zonnebrillen ook rekening gehouden met de trends van 2017 ;). Deze zonnebrillen zijn dus super trendy én cheap. Omdat ze zo cheap zijn, kun je er natuurlijk meer aanschaffen. That’s what we like!

De leukste zonnebrillen onder de 10 euro!

H&M – €7,99

https://www.instagram.com/p/BVN4ybklZQc/?tagged=hmsunglasses

Onze favoriete modeketen stelt ons zeker niet teleur op het gebied van zonnebrillen! Natuurlijk is het duidelijk dat ze niet jaren mee gaan, maar hé voor één zomer is het een hele mooie prijs toch?!

Mango – €4,99 (met korting)

https://www.instagram.com/p/BI3AFWCDGKa/?tagged=mangosunglasses

Bij de Mango is nu een grote sale bezig, ook op zonnebrillen! Hierdoor is een groot gedeelte van de zonnebrillen collectie afgeprijsd naar €4,99. Gelukkig zijn zonnebrillen altijd mooi, als ze maar bij de vorm van jouw hoofd staan. Geen probleem dus, als ze van vorige seizoen zijn!

C&A – €5,90

https://www.instagram.com/p/BUcPw15gkW9/?taken-by=ca

De standaard type zonnebrillen kun je ook scoren bij de C&A. Helaas is hun assortiment per winkel verschillend en is ook online niet alles te krijgen. Toch een goede tip om even te gaan kijken bij een C&A bij jou in de buurt! Ze bieden namelijk hele goede dingen voor een heel laag budget ;).

Recent Posts