Dit is dé make-uptrend voor de feestdagen!


Tijdens de feestdagen durven we wel wat meer. Hieronder verstaan we vaak: onze favoriete rode lipstick op doen! Zelf vind ik dat het ook wel iets meer mag zijn. Als ook jij een dare devil op het vlak van make-up bent, dan is glitter strobing echt iets voor jou!

Glitter strobing in dé trend voor de feestdagen!

Strobing is al een tijdje trending. Wat je doet, is je gezicht vormgeven met de hulp van je favoriete highlighter.

Celebs zoals Gigi Hadid en Khloé Kardashian zijn grote fan van deze trend. Niet onlogisch natuurlijk, je gezicht krijgt meteen een feestelijke gloed!

Maar voor zij die wel wat meer aankunnen dan strobing, ontmoet: glitter strobing. Het principe is in feite hetzelfde als zijn voorganger, maar dan met -jawel- glitters! Eerlijk is eerlijk, subtiel is het niet. Maar als je net zoals mij een gokje wil wagen ga je als volgt te werk.

Breng eerst een vloeibare highlighter aan op je jukbeenderen. Ga vervolgens hier over heen met een highlighter in poedervorm. En als laatste stap ga je nog enkele losse glittertjes toevoegen. That’s it! Geef toe, te makkelijk om niet te proberen, toch? 😉

Heb je nog geen vloeibare highlighter in huis, ga dan in het Kruidvat zeker even deze van L’Oréal halen! Nog op zoek naar een goede highlighter in poedervorm? Check dan zeker even deze post!

Recent Posts