DIT middel vergiftigt ons elke dag en we weten het niet!


vergiftigt

We houden allemaal onwijs veel van vers gewassen was. De frisse geur geeft vaak al een geluksgevoel en je bent klaar voor de dag! Maar wist je dat die frisse geur een zwart randje heeft? We worden namelijk elke dag vergiftigt door de chemicaliën van wasverzachter.

Lees ook: Dit is de reden waarom je zo vaak moe bent!

Gebruik jij wasverzachter? Dan moet je even blijven lezen. Als je een reclame van een wasverzachter ziet, dan schetsen ze vaak beelden van bloemenweiden en het openen van ramen zodat je dit gaat associëren met frisheid. De waarheid is echter niet zo fris, maar vooral MISLEIDEND! In wasverzachter zitten namelijk giftige chemicaliën die jouw was langer fris en geurend houden. Deze chemicaliën krijg je binnen via de huid en door inademing. Hierdoor kun je op den duur last krijgen van gezondheidsproblemen. Je betaald je wasverzachter duur. En dan hebben we het niet over euro’s..

was

De giftige chemicaliën in wasverzachters zijn gemaakt om langdurig in je kleding vast te kleden en dat zorgt voor diee frisse geur. Dit zijn een aantal giftige chemicaliën waar je voor moet oppassen!

Alfa-Terpineol

Dit is een gevaarlijke stof die veel gezondheidsproblemen kan veroorzaken. Duizeligheid, hoofdpijn, geheugenverlies en zelfs gevoelloosheid in het gezicht, pijn in de nek en rug zijn hier voorbeelden van.

Benzylacetaat

Dit is een stof die gekoppeld is aan alvleesklier kanker. Dampen kunnen o.a. irritatie veroorzaken aan de luchtwegen en ogen.

Benzylalcohol

Benzylalcohol kan een aantal gezondheidsproblemen veroorzaken, Dit zijn aandoeningen aan het centrale zenuwstelsel, hoofdpijn, misselijkheid, braken, duizeligheid en extreme dalingen van je bloeddruk

Chloroform

Chloroform is een krachtig stof die we wel eens in misdaadfilms voorbij zien komen om iemand bewusteloos te maken. Kun je voorstellen dat Chloroform veel gezondheidsproblemen kan veroorzaken zoals bewustzijnsverlies, misselijkheid, hoofdpijn, braken en/of duizeligheid, slaperigheid.

Linalool

Dit is een verdovend middel die ademhalingsproblemen en het verlies van spiercoördinatie veroorzaakt.

Dit is waarom je wasverzachter moet vermijden! Je kunt beter gebruik maken van natuurlijke middelen om je was lekker te laten ruiken. Over deze natuurlijke middelen vertel ik over een paar dagen meer.

Lees ook: Goedkope winkels in Nederland die je nog niet kende!

Vergeet niet om deze belangrijke informatie met je familie of vrienden te delen. Bijna niemand weet dat wasverzachter ons vergiftigt en een gewaarschuwd mens telt voor twee!

Wil je deze info bewaren? Pin it!

Wil je deze informatie bewaren voor later? Klik op de foto en pin hem op Pinterest! Je kunt meteen een van jouw borden kiezen om deze afbeelding op te slaan!

Bron: naturalnews.com

Recent Posts