DM Budget beauty shoplog


Ik ben vorige week een dagje met mijn moeder naar Aken geweest en hey, wat zou je doen in een Duitse stad zonder even bij de DM binnen te stappen ;-)? Ik had op voorhand al even gekeken wat ik graag zou willen meenemen, maar ik kocht ook een aantal dingen die ik spontaan tegenkwam. Het is zijn in ieder geval genoeg leuke producten voor een DM budget beauty shoplog op Budgetella. Kijk maar even mee wat ik allemaal gekocht heb!

Shoplog DM beauty2

Ik heb 2 foundations van Maybelline gekocht: Fit Me en Dream Velvet (Dream Samtig Matt in het Duits). Het is onvoorstelbaar maar de Fit Me foundation kost hier € 14,95 en in de Duitse DM slechts € 7,95!

Verder heb ik van Maybelline de Instant Age Concealer gekocht (€ 8,95) want die is hier niet te verkrijgen.

Als laatste ook nog 2 mascara’s van dit merk: Great Lash. Ik heb de gewone en de waterproof versie gekocht vermits deze € 3,45 per stuk waren terwijl je er in een Nederlandse Kruidvat €7,99 voor betaalt!

Bovenaan in de foto ligt ook nog een wenkbrauwsetje van Catrice . Deze was tot nu toe altijd uitverkocht in mijn plaatselijke Kruidvat. Hij kostte €3,99, evenveel als in Nederland.

Next up, de verzorgingsproducten!

dm shoplog1

Ik bracht voor € 2,25 2 pakken reinigingsdoekjes van het merk Bebe mee, dat in Nederland en België helaas niet verkocht wordt.

Nog zo’n merk dat enkel in de Duitse DM te verkrijgen is, is hun huismerk Balea! Ik bracht een limited edition scheergel (€ 1,15), een deoderant (€ 0,85) en een haarserum (€ 2,95) mee. Tot nu toe heb ik enkel de scheergel gebruikt en ik moet zeggen dat hij erg fijn werkt! De kokosgeur is wel een pak minder aanwezig dan ik dacht maar mijn huid is wel lekker zacht na het scheren.

Voor mijn haar heb ik verder nog een krulmousse gekocht van Pantene voor € 1,95 en mijn vertrouwde haarlak van L’Oréal voor € 2,95 (die in Nederland € 4,39 kost!).

Dit waren al mijn laatste geshopte spullen bij de DM! Kom jij wel eens bij de DM?

Misschien ook interessant:

Action budget beauty shoplog #2
Action budget beauty shoplog #2

Door Marjolein van www.mjaysbeautycupboard.be

 

Recent Posts