DM Budget beauty shoplog

Ik ben vorige week een dagje met mijn moeder naar Aken geweest en hey, wat zou je doen in een Duitse stad zonder even bij de DM binnen te stappen ;-)? Ik had op voorhand al even gekeken wat ik graag zou willen meenemen, maar ik kocht ook een aantal dingen die ik spontaan tegenkwam. Het is zijn in ieder geval genoeg leuke producten voor een DM budget beauty shoplog op Budgetella. Kijk maar even mee wat ik allemaal gekocht heb!

Shoplog DM beauty2

Ik heb 2 foundations van Maybelline gekocht: Fit Me en Dream Velvet (Dream Samtig Matt in het Duits). Het is onvoorstelbaar maar de Fit Me foundation kost hier € 14,95 en in de Duitse DM slechts € 7,95!

Verder heb ik van Maybelline de Instant Age Concealer gekocht (€ 8,95) want die is hier niet te verkrijgen.

Als laatste ook nog 2 mascara’s van dit merk: Great Lash. Ik heb de gewone en de waterproof versie gekocht vermits deze € 3,45 per stuk waren terwijl je er in een Nederlandse Kruidvat €7,99 voor betaalt!

Bovenaan in de foto ligt ook nog een wenkbrauwsetje van Catrice . Deze was tot nu toe altijd uitverkocht in mijn plaatselijke Kruidvat. Hij kostte €3,99, evenveel als in Nederland.

Next up, de verzorgingsproducten!

dm shoplog1

Ik bracht voor € 2,25 2 pakken reinigingsdoekjes van het merk Bebe mee, dat in Nederland en België helaas niet verkocht wordt.

Nog zo’n merk dat enkel in de Duitse DM te verkrijgen is, is hun huismerk Balea! Ik bracht een limited edition scheergel (€ 1,15), een deoderant (€ 0,85) en een haarserum (€ 2,95) mee. Tot nu toe heb ik enkel de scheergel gebruikt en ik moet zeggen dat hij erg fijn werkt! De kokosgeur is wel een pak minder aanwezig dan ik dacht maar mijn huid is wel lekker zacht na het scheren.

Voor mijn haar heb ik verder nog een krulmousse gekocht van Pantene voor € 1,95 en mijn vertrouwde haarlak van L’Oréal voor € 2,95 (die in Nederland € 4,39 kost!).

Dit waren al mijn laatste geshopte spullen bij de DM! Kom jij wel eens bij de DM?

Misschien ook interessant:

Action budget beauty shoplog #2
Action budget beauty shoplog #2

Door Marjolein van www.mjaysbeautycupboard.be

 

Delen:

5 Reacties

 1. 9 juni 2016 / 10:43

  Wat een leuke producten heb je gekocht! Ik vind Balea echt een heel fijn merk.

 2. 9 juni 2016 / 14:31

  Shoppen bij de DM is echt een feestje. Rossmann is ook heel erg leuk, ook zo’n lekker budget drogist in Duitsland. Ik ga altijd voor de natuurlijke huismerken van deze winkels. Zo mega betaalbaar en fijn!

 3. 9 juni 2016 / 15:14

  Heerlijk, die concealer wil ik ook een keer proberen daar hoor ik veel goeds over 🙂

 4. Naima
  10 juni 2016 / 23:47

  Als Ik voor werk in Duitsland ben dan ga ik daar nooit weg zonder bezoek aan DM te brengen. Zelf haal Ik daar naast verzorgingsproducten ook vitamines wat ontzettend goedkoper is dan hier in Nederland

 5. 13 juni 2016 / 11:14

  DM is the best! Wat heerlijk om daar rond te neuzen en veel meer te kopen dan je van plan was 😉 Laatst samen met een vriendin 100 euro uitgegeven, oeps!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *