Karin (32) Doet Gratis boodschappen bij de Jumbo


Laatst kwam ik via Facebook in contact met *Karin. Als ze boodschappen doet, gaat ze steevast naar de Jumbo. Ze kiest voor deze supermarkt omdat ze op zoek kan gaan naar producten die ze gratis mee kan nemen. In deze blog verteld ze haar verhaal en hoe ze gratis boodschappen bij de jumbo haalt.

Karin doet anoniem haar verhaal. Haar echte naam is bekend bij de redactie van deze website. Wil jij ook (anoniem) jouw verhaal delen? Stuur dan een mailtje naar info@budgetella.nl.

 

Gratis boodschappen bij de Jumbo

Mijn humeur word er zoveel beter van om de boodschappen in huis te halen op de vroege ochtend en het liefste zonder de kinderen. Mijn favoriete winkel is de Jumbo. Ze hebben een aantal regeltjes en kwam er achter dat ze hun producten graag vers aan de man brengen. Wanneer dit niet het geval is mag je het bij mijn Jumbo gratis meenemen naar huis. Gratis! Hoe leuk is dat? Ik bedoel we zijn toch Nederlanders? Gratis is altijd leuk en wanneer je eenmaal hebt geproefd wil je meer.

 

gratis boodschappen jumbo

Let op de houdbaarheidsdatum

Wanneer ik dagelijks mijn brood, groentes en fruit haal, check ik altijd even de versproducten zoals voorverpakte groente, fruit, vlees, kaas en opwarmmaaltijden. Op de kaasafdeling bij de blokken kaas kun je soms ook geluk hebben. En vergeet vooral het gebak niet! Ik heb wel eens 5 dozen gratis gebak mee kunnen nemen! Allemaal met de houdbaarheidsdatum van die dag. Daar worden mensen blij van.

 

Doe boodschappen zodra de winkel open gaat

Het is best verslavend en ik zoek dus automatisch de datum van producten als ik voor het schap sta. Wanneer ik intensief mijn best doe kan ik nog veel meer vinden. De bedragen van de meegenomen gratis producten lopen erg uiteen, van €8,00 tot soms wel €75,00 per bezoek! Het loont echt om zodra de winkel opent je boodschappen te halen, zo ben je er als eerste bij! Het is goed voor je portemonnee en je humeur. Ik word er enorm blij van!

Lees ook: Gierige gekkies: Dit is het toppunt van zuinigheid! 

Jumbo afprijsbak korting

Note van de redactie: We hebben inmiddels begrepen dat de Jumbo in de praktijk diverse werkwijzen hanteert. Via Facebook zeggen enkele de producten gratis te mogen meenemen, andere mensen zeggen dat er een afprijsbak in de winkel staat met korting. Hoe dan ook, check altijd even de website van Jumbo en de regels van jouw lokale Jumbo.

Recent Posts