Met deze slimme tip krijg je gratis boodschappen

gratis

Hey allemaal! Bij Budgetella geef ik vaak tips over hoe je kunt besparen op de boodschappen en het bereiden van maaltijden. Ik ga altijd voor jullie op zoek naar de meest voordelige mogelijkheden. Vandaag heb ik weer een flink financieel voordeel voor jullie gevonden. Er is namelijk een manier om gratis boodschappen te krijgen.

Gratis boodschappen? Je hoort het goed! Sinds kort bestel ik mijn boodschappen via een handige app genaamd stock on. Via deze app kun je heel eenvoudig jouw boodschappen bestellen. Het leukste? Je kunt bij je bestelling voor €10,00 aan gratis producten uitzoeken!

Boodschappen doen via stock on

Via Stock on kun je lang houdbare producten kopen. Pasta, snoepgoed, koek, ontbijt producten, toilet artikelen, noem het maar op! Je kunt er dezelfde producten en merken als in de supermarkt vinden. Via de website van stock on of de app store van jouw smartphone download je helemaal gratis de stock on app. Bij het opstarten van de app kun je al meteen een kortingscode invoeren. Via mijn code: ROXANNE306744 kun je meteen €10,00 shoptegoed krijgen.

Per bestelling kun je €10,00 shoptegoed gebruiken. Je koopt dus voor minimaal €25,00 aan boodschappen, gebruikt het shoptegoed en je hoeft nog maar €15,00 te betalen! Daar kan de supermarkt niet aan tippen. Het fijnste: Bezorging boven €25,00 is altijd helemaal gratis en als je voor een avond aflevering kiest krijg je ook nog eens €1,00 korting! Je betaalt uiteindelijk maar €14,00 voor de boodschappen met een waarde van €25,00! Je krijgt dus bijna de helft van je boodschappen gratis! Bestellingen zijn geheel vrijblijvend, je zit dus nooit vast aan een abonnement.

stock on2

Mijn ervaring

Mijn eerste bestelling via stock on was een succes! Ik heb hier zeker 1/3 van mijn boodschappen maandbudget mee bespaard. Ik vind het erg fijn dat ik veel voor weinig kan kopen, de verzending gratis en punctueel is. Ik heb meteen een 4 pack coca cola aan mijn bestelling toegevoegd. Dan hoef ik daar niet mee te sjouwen, de bezorgers brengen het tot aan je deur. Aangezien ik geen auto heb bespaard dat me weer een hernia! haha. Ik heb ook producten besteld die ik normaal ook altijd bij Albert Heijn koop. Denk hierbij aan pastasaus van Heinz, Campina vla, Sultana’s, Hak producten, rijstwafels, allesreiniger e.d. Ik heb in totaal 17 producten gekocht. Normaal zou ik hier bij de Albert Heijn een fortuin aan kwijt zijn. Ga maar eens na hoeveel jij voor een volle mand betaald. Ik hoefde slechts €14,75 voor alles af te rekenen en het werd gratis thuisbezorgd! Ik beveel dit dus van harte aan!

Waarom is stock on het nieuwe voordelige boodschappen doen?

 • Je krijgt €10,00 aan boodschappen gratis (bij besteding van min €25,00 = €15,00)
 • Ook na dit shoptegoed kun je eventueel nieuw shoptegoed krijgen
 • Bestellen is vrijblijvend. Als je na 1x bestellen niet meer wil bestellen, is dit prima.
 • De verzending is gratis. Bij avondverzending krijg je nog eens €1,00 korting op je boodschappen!
 • Je zware producten worden bij jou thuis bezorgd.
 • De app is erg makkelijk in het gebruik. Iedereen kan er mee overweg!
 • Je kunt zegels sparen voor gratis producten.

Wil je graag bestellen via Stock on? Download de Stock on app op je mobiel en bij het openen van de app kun je meteen een kortingscode invoeren. Om de €10,00 shoptegoed te krijgen voer je dus mijn code: ROXANNE306744 in. Je ziet meteen dat er €10,00 is bijgeschreven in jouw account. Makkelijk toch? Mocht je er niet uit komen, stuur dan even een mailtje naar: info@budgetella.nl. Ik help je graag op weg!

Comments

 1. Hanne
  19 december 2018 / 12:42

  Jammer dat het niet in België is! Weet jij toevallig of ze plannen hebben om naar België te komen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *