Review | Bijverdienen met NuCash en Euroclix


Voor Budgetella ben ik continu op zoek naar thuiswerkmogelijkheden voor mijn volgers. Daar is veel vraag naar, en hoe leuk is het om naast je huidige inkomen, nog wat extra’s bij te verdienen? Vandaag bespreek ik mijn ervaring met de bekende platformen NuCash en Euroclix.

Als je zoekt naar thuiswerk, zul je vast ontdekt hebben dat er veel scammers zijn die gouden bergen beloven. Dat is jammer, want je verliest er veel tijd,- en soms ook geld mee. Pas dus op en ga niet zomaar met iedere organisatie in zee. Bij platformen als NuCash en Euroclix heb je het zelf in de hand. Ze zijn betrouwbaar en ik deel mijn ervaring zodat jij er je voordeel mee kunt doen.

Wat zijn NuCash en Euroclix voor platformen?

Via NuCash en Euroclix kun je op een laagdrempelige manier wat extra’s bijverdienen. Je bepaald zelf hoeveel tijd/moeite je er in wil steken. Je zit nergens aan vast en uitbetalen gaat ook makkelijk en veilig. Via deze platformen kun je credits verdienen door middel van het invullen van enquêtes, aankopen doen, vrienden uitnodigen, website beoordelingen schrijven en meer! De taken verschillen per platform. Ik vertel je er meer over.

Nucash

NuCash

Via NuCash kun je met korting winkelen bij webshops als HEMA, Bol, Mediamarkt, Bijenkorf en honderden andere webshops. Je verdient namelijk credits bij elke aankoop die je later kunt uitbetalen. Was je toch al van plan iets te kopen? Doe dit dan via dit spaarprogramma. Je kunt via dit platform ook verdienen d.m.v. enquêtes invullen, mailtjes lezen, webshops beoordelen en meer. Uitbetalen kan al vanaf €10,00, en ik zal je zeggen: Daar kom je al snel aan als je een paar opdrachtjes hebt uitgevoerd en je profiel compleet hebt gemaakt. Meer informatie vind je op de NuCash website.

Nucash

Mijn ervaring met NuCash

Ik heb me vorig jaar aangemeld bij NuCash en vond dit een leuke en vooral snelle manier om bij te verdienen. Je krijgt 2 Cashcoins bij aanmelding. Je hebt er 10 nodig om uit te betalen. Ik vulde mijn gegevens aan kreeg er weer wat extra cash coins bij. Na een paar enquêtes en een aankoop bij Zooplus had ik al 10 cashcoins bij elkaar. Dit heeft me nog geen uur werk gekost. Daar kocht ik een Hema Cadeaukaart voor. Je kunt kunt namelijk kiezen uit diverse cadeaukaarten of cash uitbetaling. Na deze uitbetaling heb ik weer 40 cashcoins gespaard en ik ga nog even door!

Euroclix

Euroclix werkt in principe hetzelfde. Enquêtes invullen, verdienen door online winkelen, of vrienden aanbrengen. Het platform is erg overzichtelijk en je weet precies waar je aan toe bent. Hoeveel je verdiend hebt kun je terug vinden in het saldo overzicht. Ook als je van energieleverancier of zorgverzekering wilt overstappen kun je Clix verdienen. Doorsparen loont, want als je meer Clix verzameld, zullen ze ook meer waard worden. Meer informatie vind je op de EuroClix website.

NuCash

Mijn ervaring met EuroClix

EuroClix is het bekendste platform in deze wereld. Deze manier van sparen bestaat al sinds 1999. Ik heb me twee jaar geleden aangemeld en heb sindsdien al een paar honderd euro, via EuroClix verdient. Vaak door online aankopen die ik toch al moest doen of het aanbrengen van vrienden. Ik heb ook vaker enquêtes ingevuld en binnen 10 minuten had ik bijvoorbeeld 200 clix verdient. Doe dit een aantal keer en je kunt een fijn bedrag uitbetalen. Dit doe ik elk jaar in oktober. Zo kan ik alle Sint- en kerst aankopen van mijn EuroClix verdiensten betalen. Euroclix kun je op je bankrekening laten storten. Je kunt helaas niet kiezen voor een cadeaubon.

Welke is beter?

De platformen werken in principe hetzelfde, dus je zult dubbele verdienmogelijkheden hebben. Dat is erg fijn. Zijn er geen enquêtes bij NuCash, dan kun je bij EuroClix kijken. Mijn aankopen doe ik meestal via EuroClix, maar mocht een webshop niet beschikbaar zijn, dan check ik bij NuCash in de zoekbalk. EuroClix vind ik overzichtelijker, maar ik vind het ook wel eens fijn om een cadeaukaart te krijgen. Ik kan dus geen antwoord geven op de vraag welke beter is, dat ligt geheel aan je eigen preferenties. Wil jij wat bijverdienen via NuCash of Euroclix? Klik dan op de links in dit artikel. Via mijn link krijg je namelijk bij NuCash 2 Cashcoins = €2,00 en bij EuroClix 150 Clix = €1,95 om mee te starten. Door jouw aanmelding ontvang ik ook een commissie en daarmee steun je deze blog! 🙂 Bedankt en veel spaarplezier!

Recent Posts