Storewards: Geld Verdienen met Aldi en Lidl Kassabonnen


storewardsVoor deze website ben ik vaak op zoek naar manieren om te besparen of ideeën voor sidehustles. Een paar weken geleden kwam ik een interessante mogelijkheid tegen om op een laagdrempelige manier wat extra’s bij te verdienen. Je kunt via Storewards geld verdienen met jouw bonnetjes van de Aldi of Lidl. Hoe dan? Ik leg het je uit. Dit is mijn ervaring en review over Storewards

Laat ik meteen eerlijk zijn: Met Storewards ga je geen bergen met goud verdienen. Het is echter wel een laagdrempelige manier om maandelijks €10,- tot €30,- te verdienen. Dit geld kun je opzij zetten voor vakantie of de feestdagen. Het kan ook gewoon een aanvulling zijn op je inkomen. Het enige wat je hoeft te doen is je kassabonnetjes scannen. Ik ga je vertellen hoe het werkt.

De Storewards app downloaden

Je gaat kassabonnetjes van de Lidl of Aldi scannen om punten te verzamelen. Dit doe je via de Storewards app. De app kun je downloaden via deze link. Log jij voor de eerste keer in? Dan kun je code 9ow8t invoeren om meteen 1000 punten te krijgen. Dit is mijn affiliate code. Door deze te gebruiken krijgen zowel jij als ik een beloning van Storewards. Een win-win situatie! Na de registratie kun je meteen beginnen met het scannen van jouw kassabonnetjes.

Het scannen van Lidl of Aldi bonnetjes

Momenteel werkt Storewards alleen met Aldi en Lidl kassabonnen. Na het boodschappen doen kun je deze bonnetjes scannen in de app. Hoe je dit doet wijst zich vanzelf. Tip: Vind je na het winkelen een achtergelaten bonnetje in een kar? Neem deze ook mee! Per bonnetje verdien je punten. Deze punten kun je opsparen en laten uitbetalen

Punten verzamelen en uitbetalen

Ik heb een aantal bonnetjes van zowel de Aldi als Lidl gescand. Per bonnetje kreeg ik 800 punten uitgekeerd. Ik zit inmiddels al op 6660 punten. Het gaat snel! De punten kun je laten uitbetalen in cadeaubonnen, maar ook voor een bedrag op je paypal account. Via paypal kun je het geld naar je bankrekening sturen of met je tegoed bij de meeste webshops betalen.

NuCash

Voordelen en nadelen

De app bevalt me goed. Ik heb tot nu toe de volgende voor- en nadelen ervaren.

+ Het spaarprogramma is toegankelijk. Iedereen kan het doen!
+ Sparen gaat snel.
+ Je bent weinig tijd kwijt.
+ De app is overzichtelijk en makkelijk in gebruik

–  Je moet een precieze en duidelijke foto van de bon maken.
– Uitbetaling gaat via Paypal of cadeaubonnen, al is dit voor mij geen probleem.

Wil je ook beginnen met sparen via Storewards?

Het gebruiken van de Storewards app is na het boodschappen een vaste routine geworden. Wil je ook beginnen met sparen? Download de app via deze link en verzamel punten. Ik wens je veel succes en spaarplezier toe! Ik hoop dat zich in toekomst meer organisaties bij Storewards aansluiten. Voor nu zijn de Aldi en de Lidl meer dan prima!

*Deze blog bevat een affiliatelink. Geen betaalde samenwerking.

Recent Posts