Unboxing: Styletone box februari 2017


styletone februari

Als er een box is waar ik erg enthousiast over word, dan is het wel de Styletone box!  Ben je benieuwd naar het concept van Styletone en wat er precies in de box zit? Dan heet ik je van harte welkom bij deze unboxing van de Styletone box februari 2017!

Styletone is een box abonnement, en dit houdt in dat je elke maand €12.50 (incl. verzendenkosten) betaald voor een box vol beauty goodies! In de Styletone box vind je 5 fullsizes + een klein magazine met achtergrond informatie over de producten, maar ook tips, hotspots en tricks. Als je een abonnement afsluit ontvang je een de box van de huidige maand, mits deze is uitverkocht. Ik heb de Styletone box februari 2017 editie ontvangen, en ik ga jullie middels foto’s laten zien welke producten mij erg blij hebben gemaakt!

styletone feb1

LORD & BERRY – SUPREME EYELINER SMART BLUE

Een van mijn favoriete merken is Lord & Berry. Hun lip producten zijn geweldig, maar geldt dit ook voor andere producten? In deze editie ontving ik deze mooie eyeliner. Ik ben benieuwd naar de werking!

styletonefeb2

EMITÉ – DIAMOND HEART STROBE CREAM

Yes! Een higlighting créme ontbrak nog in mijn stash. Gelukkig zat dit exemplaar van Emité in de Styletone box van februari. Je kunt hem gebruiken als highlighter op bijvoorbeeld je jukbeenderen of op je hele gezicht voor een prachtige glow. Hij is geschikt voor elke huidskleur en je kunt hem ook blenden met je foundation.

styletonefeb3

MANNA KADAR – LIP-LOCKED PRIMING WAND J’ADORE

Ook Manna Kadar is geen onbekend merk als je al een tijdje de Styletone box ontvangt. Deze maand ontving ik de Lip locked priming wand in een mooie roze kleur. Ik ben benieuwd naar de werking!

styletonefeb4

MANNA KADAR – LASH PRIMER

Wauw! Nog een product van Manna Kadar. Deze lash primer breng je aan op je wimpers alvorens je mascara aanbrengt. Dit zorgt voor meer volume en een verlengend resultaat.

styletonefeb5

NACOMI – BODY SCRUB COFFEE

Ben je allergisch voor veel beauty producten? Wedden dat deze body scrub van Nacomi iets voor jou is! Deze body scrub is namelijk gemaakt van koffie en dus 100% natuurlijk! Nu kun je met een goed excuus wat extra me-time inplannen!

Styletone box februari 2017 + BESTELLEN

Bij het ontvangen van een beauty gerelateerde box is het altijd maar de vraag wat je krijgt. De Styletone box februari 2017 bevatte echter producten die ik kan gebruiken! Daarnaast krijg je in de Styletone box altijd 5 fullsize producten, terwijl je bij andere boxen vaak grotendeels mini’s en samples krijgt. Al dit moois ontvang je voor een prijs van €12,50 inclusief verzenden! Woon je in België? Dan kost de Styletone box €15,00 incl.

Ook kun je een abonnement nemen. Dan betaal je voor een een periode een vast bedrag.

  • Los; Voor €12,50 ontvang je 1x de Styletone box.
  • Enjoy; Voor € 35,00 ontvang je 3x de Styletone box. Je bespaard dan €2,50
  • Embrace; Voor €68,75 ontvang je 6x de Styletone box. Je bespaard dan €6,25
  • Experience; Voor 137,50 ontvang je 12x de Styletone box. Je bespaard dan €12,50

Bij een jaar abonnement ontvang je dus een box gratis!

Lees ook: Styletone unboxing december 2016

Wil je meer te weten komen over de Styletone box? Op de Styletone website lees je uitgebreide informatie over het concept, de boxes, de Styletone box februari 2017 en over hoe jij je kunt aanmelden!

Recent Posts