Mijn persoonlijke favoriete koopjes en kortingen #2


photo-1517677129300-07b130802f46

Vorige week schreef ik al over mijn persoonlijke favoriete koopjes en kortingen. Inspiratie genoeg, zou je denken. En dat was zeker het geval! Ik heb daarom besloten om het artikel in twee delen te publiceren, en vandaag deel ik nog eens 5 van mijn favoriete voordelige producten, ervaringen en diensten.

Deze leuke voordeeltjes zijn geen basisbehoeften, maar vaak extra’s die je plezier kunnen geven. Dit sluit goed aan op het motto van deze blog: Leuk leven voor weinig! Wie wil dat nou niet!? Met de onderstaande koopjes en kortingen kun je dit al voor een klein gedeelte mogelijk maken:

Dasty is je maatje

Dasty heeft geen exclusieve gelikte marketing campagne nodig. Dit is een van de weinige producten die anno 2018 door mond op mond reclame uitermate populair is geworden. Dasty is een schoonmaakmiddel (ontvetter, maar eigenlijk goed voor alles in huis) die je gewoon bij de Wibra kunt kopen. Natuurlijk ook voor een gunstig Wibra-prijsje van €2,19! De navullingen kosten slechts €1,99.

Gratis en kortingen op je verjaardag

Vorige maand was ik jarig en had ik best een ‘skeer’ (straattaal voor blut) momentje. Als de skere-me naar boven komt, kan ik erg inventief zijn. Dus liet ik Google los op: ‘Gratis op je verjaardag’. Ik kreeg een hele grote waslijst met kortingen en gratis dingen voorgeschoteld. Zo ging ik op mijn verjaardag gratis naar een pretpark, kon ik een gratis tompouce ophalen bij de Hema, een gratis burgertje bij de McDonalds en kreeg ik een cadeaubon van €10,00 van een lokale lunchroom. Ook kocht ik kattenvoer met korting en kreeg ik ook 25% korting bij de H&M, waar ik nieuw beddengoed met €10,00 korting kocht. Hier kun je een overzicht vinden met gratis producten en kortingen die je op je verjaardag kunt krijgen!

Hunkemöller fabrieksverkoop

Het komt vaak terug op deze blog: De Hunkemöller fabrieksverkoop. Gewoon uit het hart: Ga er eens naar toe! Zoek even op wanneer de volgende fabrieksverkoop is en plan een uitje met je zus, mams of vriendinnen. Je zult thuis komen met een grote zak nachtkleding, bikini’s en meer. Alles voor een paar euro per stuk waar je in de winkel al snel 10 keer zoveel betaald! Vele fijne kortingen dus!

Muurstickers op AliExpress

AliExpress is mijn online winkelscentrum. Ik koop er vanalles! Dingen die mij nog nooit teleurgesteld hebben? Piercings en muurstickers! Laten we het even over dat laatste hebben. Ik heb diverse leuke muurdeco voor een paar eurie’s gekocht. Allemaal prachtig. Allemaal goede kwaliteit. Dus wil jij je lege muur een makeover geven? Ali is the place to be!

Kringloop walhalla

Een van mijn favoriete uitjes is een bezoekje aan de kringloopwinkel. Je vind vaak unieke items voor een klein prijsje. Wekelijks ga ik op jacht, maar ik kom niet altijd met een product naar huis. Je moet namelijk oppassen voor koopwoede. De prijzen zijn laag en je met snel geneigd om veel te kopen. Eenmaal thuis realiseer je je dat 80% van je aankopen overbodig waren. Daarom probeer ik erg kritisch te zijn bij een bezoek aan de kringloop en stel ik ook hoge eisen. Soms kom ik met iets leuks naar huis, de andere keer met lege handen. Maar ach, de fun van het bezoekje is uiteindelijk het aller belangrijkst!

Recent Posts