Too Good To Go Locaties Bij Jou In De Buurt


Too Good To Go locaties in Nederland en België bij jou in de buurtToo Good To Go locaties schieten als paddenstoelen uit de grond. Dat is ook niet gek, want als je een magic box koopt, blijken er drie winnaars te zijn. Het milieu, er is minder voedselverspilling. De ondernemer, want deze kan nog iets aan overschotten verdienen i.p.v. afschrijven. En de consument, want je koopt vers- en houdbare producten met korting.

In de beginperiode kon ik persoonlijk weinig voordeel halen. Ik schreef de veelvuldig gelezen blog Waarom ik nooit meer een Too Good to Go box koop. We zijn inmiddels twee jaar later en ik kom terug op mijn woorden.

Ik stuitte namelijk tegen het probleem dat er bij mij in de buurt bijna geen Too Good To Go locaties beschikbaar waren. Nu is dat wel anders en hebben zowel kleine ondernemers als grote franchisen zich bij het initiatief aangesloten.

In deze blog ga ik meer vertellen over de Too Good to Go locaties bij jou in de buurt. Ik heb namelijk een lijst samengesteld met bekende bedrijven die mee doen met dit initiatief. Zo kun je makkelijk checken of deze Too Good To Go locaties bij jou in de buurt liggen.

Too Good To Go locaties

Welke bedrijven doen mee met Too Good to Go? Bekende bedrijven die meedoen zijn Lidl, Ekoplaza, Starbucks, Dunkin Donuts, Hema, AH to Go, Spar City en nog veel meer. Ook kun je vaak Magic Boxen kopen bij bakkers, restaurants en delicatessenzaken. Vroeger was het aanbod voor de consument gelimiteerd, maar tegenwoordig zit er voor iedereen wel iets lekkers bij.

De Magic Box van de Lidl

In het verleden heb ik wel eens een Magic Box gekocht bij de Lidl. Je koopt dan een Groente en Fruit Magic Box. Voor €2,99 krijg je een goed gevulde bananenkist met diverse stuks fruit en groente, maar het is mogelijk dat je een zak aardappelen of verse pasta saus meekrijgt.

Ik koop meestal een Lidl box als ik soep ga maken voor in de vriezer. Daarnaast deel ik uit aan mijn buren en heb ik nog fruit over om mee te nemen naar mijn werk. Bij Lidl krijg je echt veel voor de prijs die je betaald.

Magic Box dunkin donuts too good to go

De Magic Box van Dunkin Donuts

Als ik ergens gek op ben, dan is het Dunkin Donuts. Toen ik hoorde dat je bij Dunkin Donuts een Magic Box kon kopen, stond ik die avond voor sluitingstijd voor het filiaal. Voor €4,99 krijg je een box met 6 donuts.

Tot nu toe heb ik altijd luxe donuts gekregen. Hiermee bedoel ik goed gevulde én gedecoreerde donuts. Slechts een enkele keer zat er een meer basic donut in de box.

Een Dunkin Donut box is ideaal als je de volgende dag bezoek krijgt of een klein feestje viert. Je kunt ze natuurlijk ook zelf opsmikkelen. Hierbij geef ik wel een diabetes waarschuwing af.

Too good to go box hema

De Magic Box van de Hema

Ook heb ik wel eens de Hema als Too Good To Go locatie gekozen. Ik heb voor €5,00 een Magic Box vol brood, tompoucen en en taart opgehaald. Ik kreeg er ook een rookworst bij! Dat was een leuke verassing. Nu ligt de Hema niet bij mij op de route, daarom koop ik incidenteel een box.

Too good to go locaties

Bedrijven die mee doen met Too Good to Go

Ik vind het fijn dat steeds meer organisaties zich aanmelden bij dit initiatief. Maar waar kun je nou een Magic box bij jou in de buurt kopen? Deze bekende bedrijven waar je een magic box kunt ophalen:

 • Spar City
 • Spar Express
 • AH to Go
 • Hema
 • Ekoplaza
 • Gorillas
 • Starbucks
 • Dunkin Donuts
 • Wagamama
 • Amazing Oriëntal
 • La Place
 • Bakker Bart
 • Coop
 • Boni
 • Plus
 • Jan Linders

De bovenstaande bedrijven doen door heel Nederland mee met het initiatief. Het kan echter wel voorkomen dat bepaalde filialen geen Magic Boxen verkopen, dit is dus onder voorbehoud.

too good to go magic box bedrijven die meedoen

Deze lijst is exclusief kleine ondernemers. Dit kan betekenen dat de bakker of het restaurant in jouw plaats ook meedoen. Het aanbod van bedrijven die meedoen met dit initiatief is gevarieerd. Hierdoor kun je bijna altijd wel een geschikte magic box bij jou in de buurt vinden.

Lees ook: Is Hello Fresh duur of juist niet?

Weet jij nog meer Too Good To Go locaties in Nederland? Of doen bedrijven uit de lijst niet meer mee? Laat het me weten in de comments, dan kan ik de post regelmatig aanpassen. Zo blijven we allemaal up to date. Veel plezier met uitpakken!

Recent Posts