Ze maakt dit vloerkleed erg eenvoudig met haar handen. Kijk hoe simpel het is!


vloerkleed

Grove patronen zijn helemaal hot and happening deze winter. Je ziet ze terug in de fameuze kabeltruien, woondecoraties en interieur. Op een houten vloer staat een grof vloerkleed erg mooi. Het geeft een stoere en robuuste uitstraling. Zo’n vloerkleed kun je kopen bij verschillende woonwinkels, maar wist je ook dat je dit vloerkleed erg makkelijk zelf kunt maken? Je hebt er helemaal niet zoveel voor nodig!

Misschien interessant: Geef je huis een luxe makeover met deze goedkope tips!

In deze DIY laat Expression Fiber Arts zien hoe je grof vloerkleed erg makkelijk zelf kunt maken. Je hebt er geen speciale attributen voor nodig. Slechts de wol en je handen. Hiervoor word merinowol gebruikt, een schapenwol van het merinoschaap. Deze wol wordt op dezelfde manier als schapenwol verkregen. Het verschil is dat de wolvezels van het merinowol dunner en fijner zijn. De wol voelt zachter aan dan gewone schapenwol en het isoleert beter. Je kunt deze wol bij diverse online winkels kopen die gespecialiseerd zijn in wol en haak en hobby materialen. Ook kun je de wol voor een fijn prijsje op AlieExpress kopen.

Nu weet je al wat meer over het materiaal wat je kunt gebruiken. Nu rest alleen nog maar de uitleg. In de onderstaande video wordt stap voor stap uitgelegd hoe jij een prachtig vloerkleed kunt maken!

Ik had echt niet verwacht dat het zo simpel zou zijn. Ik ben helemaal niet handig met naald en draad, dus dit ‘handwerk’ lijkt mij een goede uitkomst. Ik ga dit DIY project binnenkort maken en dan laat ik jullie het resultaat zien. Het lijkt mij namelijk erg fijn om zo’n zacht vloerkleed in de woonkamer te plaatsen.

Lees ook: Zo simpel! Maak de leukste kaarsendecoratie met zout

Mochten jullie dit DIY project maken of gemaakt hebben, laat het dan even weten via info@budgetella.nl met jouw motivatie en foto’s en wie weet zie jij jouw vloerkleed binnenkort terug op onze drukbezochte website!

Recent Posts