Zoek je een budget sport? Yoga is ideaal!


Sinds een tijdje ben ik gestopt met mijn dure sportlessen. Ik ging op zoek naar een budget alternatief en dat heb ik gevonden. Yoga is echt ideaal als je niet te veel te besteden hebt.

Misschien ook interessant: De gezonde werking van aardappel sap

Ik besloot te beginnen met professionele lessen en waar ik deze lessen volg, kost het €8,- per les. Studenten krijgen zelfs korting en zij betalen dus maar €5,-. Het is natuurlijk wel zoeken naar lessen bij jou in de buurt, maar geloof me, er is aanbod genoeg. En omdat er zoveel aanbod is, zijn de prijzen dus lekker laag.

Mocht je nou geen lessen willen? Dat is helemaal geen probleem, want op YouTube en Pinterest zijn genoeg oefeningen te vinden die je thuis zelf kan doen. Daarnaast hoef je echt geen yoga-professional te zijn. Er zijn namelijk genoeg geschikte oefeningen voor elk niveau. Van de lotushouding tot de krijger. Alles is gewoon online te vinden.

De lessen brengen wat mij betreft veel voordelen met zich mee. Zo krijg ik elke week extra beweging en worden mijn spieren heerlijk soepel. Na een paar lessen was ik al een stuk leniger en sterker! Ook kom ik tijdens de lessen heerlijk tot rust en dat houdt daarna nog een paar uur aan. Tot slot wil ik even kwijt dat uit onderzoek blijkt dat yogi’s een beter liefdesleven hebben dan niet-yogi’s. Just sayin’. 🙂

Lees ook: Dit gebeurt er met je lichaam als je elke dag 2 bananen eet!

Zoals jullie misschien wel gemerkt hebben ben ik zeer positief. Ik heb tot nu toe dan ook nog geen nadelen gemerkt. De materialen die je nodig hebt (kleding en matje) kosten ook niet zoveel. En geloof me, in het dagelijks leven ben je onbewust meer met yoga bezig dan je denkt.

Door: Nadeche 

Recent Posts