Deze Kerst lifehacks gaan december zoveel leuker maken!


5 december is gepasseerd, en dat betekent dat de kerst spam nu écht gaat losbreken op Budgetella.nl. Want om eerlijk te zijn: december is mijn favoriete maand van het jaar. Lekker knus – samen – gezellig – woondecoshitoverload – geurtjes – koken – eten, JWZ (je weet zelf). De punch en kopjes thee zijn niet aan te slepen als ik bezig ben met de voorbereidingen voor kerst. Onlangs zag ik dit geniaal filmpje van de householdhacker, vol met geniale kerst lifehacks. Trust me; je kunt ze gebruiken! 

Kerst lifehacks die jij makkelijk kunt toepassen

Jij bent de ster van de familie als je jouw servetten in kerstboom variant kunt vouwen. Of wat dacht je van het dilemma kerstverlichting: Altijd in de knoop als je ze gaat opbergen of te voorschijn gaat halen. Vanaf nu niet meer, en dat met behulp van een kledinghanger! Ook kun jij binnen een paar seconden jouw tv omtoveren tot een fake open haard. Geen brandgevaar, maar wel über gezellig! Dit en meer tips kun je vinden in het onderstaande filmpje:

 

Enjoy the holidays

Namens het complete team wens ik jou alvast fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar! Wil je meer artikelen omtrent kerst en de wintermaanden lezen? Dan heb ik hier een paar super leuke suggesties voor jou:

DIY: Natuurlijke kerst potpourri 
Zo bespaar je grandioos op sint- en kerstcadeaus!
25 Budget activiteiten in de winter
Primark winter 2016/17 vrouwen collectie
Recept: De smeltende chocolade bal 

Recent Posts