De leukste Kerstcadeaus van de Action!


Enkele jaren geleden was Sinterklaas nog het IT-feest in december. Hedendaags vieren veel Nederlanders echter een uitgebreid kerstfeest. Cadeaus uit een juten zak maken plaats voor cadeaus onder een boom. Mooi ingepakt in glinster papier met een lint er omheen liggen ze sierlijk onder de kerstboom gedecoreerd. Vier jij ook kerstmis met kerstcadeaus en heb je nog wat inspiratie nodig? Lees dan even verder.

Low budget kerstcadeaus van de Action

Waar kun je nu beter kerstcadeaus voor een klein prijsje kopen, dan bij de Action? Bij onze geliefde budget winkel krijg je namelijk meer voor je geld, heeft voor ieder wat wils en ideaal als je bijvoorbeeld een secret Santa (surprise) activiteit hebt. Handige dingen voor in het huis, gereedschap voor hem, verzorgingsproducten voor haar; Action heeft het! Vandaag laat ik jullie een selectie cadeaus zien uit de folder van de Action.

actionc3
Action.nl
actionc2
Action.nl
actionc4
Action.nl
actionc1
Action.nl
actionc5
Action.nl

Wat een super cadeau tips! Ik ga sowieso een reisboek, gereedschap, een geurtje en de lantaarn woondeco voor mijn familie kopen. Pssst, niemand zeggen 😉 De bovenstaande items en meer kun jij bij een Action filiaal bij jou in de buurt vinden. Voor informatie over een filiaal bij jou in de buurt verwijs ik je naar de website van de Action.

Kerst bij Budgetella

Namens Budgetella wensen wij jou alvast fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar toe. Tijdens de aanloop naar kerstmis posten wij van Budgetella diverse artikelen met tips en informatie om jouw kerstervaring onvergetelijk te maken. Dus wellicht ben je ook geïnteresseerd in de volgende blogposts:

DIY: Natuurlijke kerst potpourri 
25 Budget activiteiten in de winter
Primark winter 2016/17 vrouwen collectie
Recept: De smeltende chocolade bal 
Deze kerst lifehacks gaan december zoveel leuker maken! 

Recent Posts